HurremSultan bir dahaki sefere de onu alırsın artık ☺️
Aydınlanma postu🔥😁
Rouge bak işte ben kacsaydim şuanda evli olmazdım. Aklı olan insan eşimle ilk bir ay sonra ayrılırdı 😂
Rouge kendimi sevmiyormuşum bu sefer fark ettim ama nasıl seveceğimi de bilmiyorum birisine bağımlı olmak zorunda değilim biliyorm ama uygulaması çok zor senin karakterinde olmak sonradan öğrenilebilen bişey değil bence doğanda var ve sen busun değişmek istiyorum benim şartlarımda ne kadar mümkün bilmiyorum inan kültürsüz birisi değilim aslında psikolojik destekte aldım önemli kararları verirken bu evliliğinde de mesela kişisel gelişim kitabı düşmez elimden iki üniversite mezunuyum ama senin ulaştığın bu rehavete ulaşmak imkansız geliyor bana ailen mi verdi bu eğitimi çok sevildin de mi elde ettin bilmiyorum ama kendimi sevmek istiyorum ki insanlar da beni sevsin eşimin ailesine de mütevazi olacam diye seviyelerine kadar düştüm diğer gelinlerine yaptıklarının yarısını görmedim kendimi enayi gibi hissediyorum çöp gibiyim ve bu kadın bi anne ben nasıl sağlıklı birey yetiştireceğim
HurremSultan önünde ağlamam kolay kolay ama hamilelik lohusalık mümkün olmadı bunu korumam zor bi dönemdeyim birisi bana sorsa bende bu cümleleri yazarım ama ne kadarını uyguluyorum diye sorsan sıfır
xyzem insan ne kadar karakterli olursa olsun karşıdaki adam çöp se degismiyor malesef. Her hatayı kendinde bulma kararlı ol dik dur lütfen bak adım atmışsın her yazmak isteidginde post aç biz seni gazlariz yazma diye 🤍😁
HurremSultan ikili şekilde aldım ama ben Nirvana olanının pek işlevselliğini göremedim canım birde çilekliye göre daha çabuk kuruyor çilekliyle yola devamdı ama bu sefer durex sipariş verdim bakalım o nasıl çıkacak 😅
HurremSultan çok tatlısın kendi şehrimde kararımda dururum iş gurbete dönünce başlıyor o yalnızlık herşeyi yaptırıyor insana yok mu izmir’de olan bi nefese ihtiyacım var cidden ya 🥲
xyzem keşke yakın olsak ama gurbet diyip kendini kapatma biryerlere gez dolaş ki dil öğren aşkım. Oralarda çalışan anneye devlet yardım da ediyormus dil öğrenirsen belki işe de girersin. İşte o zaman kapında köpek olur kaybetmekten korkar😘
amimad ay bende bir deneyimleseydim ya 😁😁😁😁
HurremSultan bizde bunu kullanıyoruz kuruluk olunca şeklinin kullanımını diyorsan o konuya girmeyelim 🤣🤣🤣
Elizabeth kız kayganlastirici değil sorduğum yanındaki dkdkdkdk
HurremSultan abi ben niye ona dikkat etmedim neymiş bu dene hele valla merak ettim bende alım iyi bişeyse kimi neyi nasıl uyarıyor acepp🤣🤣🤔🤔
HurremSultan hem uyarıcı hem kayganlaştırıcı nirvana olan. Biz arada değişiklik olsun diye almıştık ama baya iyi. Tavsiye ederim. Çilekli olanı biliyorum belki rengi vardır diye düşünüp onu almamıştım
Novaqua valla şu adetim bitse vücuduma komple surcem😂😂😂😂 meraktan oldum dkdkdk
HurremSultan hahahah delii😂 azıcık yetiyor fazla sürme vıcık vıcık his de kötü
HurremSultan biz kullaniyoruz bunları su nirvana kadinin aldigi hazzı artırıyo.Cilekli olanda kayganlastirici iste kurumayi engelliyo
HurremSultan kaç hafta daha bişey yaşamayız bilmiyorum artık ben ister miyim onu da bilmiyorum. Bu ürünü jel harici kullanır mıyım onun cevabını verebilirim ama 😂 kayganlaştıcı hariç kullanmazdım. Kendi kendime bişey yapmayı sevmiyorum hatta nedense tiksiniyorum
Kızlar Hepsiburada da fiyatı uygun suan ben aldım bi tane hahahah Hürrem senden önce denemeyi çok isterdim ama yatılı misafirim var 🫠
HurremSultan bende çok merak ediyordum ama sevmedim. Kuruyunca vajina kenarlarını tutuyor resmen uhu gibi 😂 yapış yapış his bırakıyor. Afrodizyak etkisini de hiç anlamadım ben sevmedim yani 🥲