BlackMambaa_ Rouge Evet evet işte bu bahsettiğim zariflik ve şıklık Bu Her kombinime uyum sağlasın şık ve zarif olsun istiyorum Anlatmak istediğim de tam buydu
BlackMambaa_ bukii27 Çok iyi olur güzelim Memnun kalırsan mutlaka Haber ver bana ✨ Ben 2. Numarayı beğendim ondan bahsediyorsun Galiba sende yanlış anlamadıysam Zarif duruyor değil mi ? Bir onu beğendim Birde Rouge Attığı örnekleri beğendim
bukii27 BlackMambaa_ askım benimkilerde @Rouge atıkları gibi bende hemen hemen onların aynısını kullanıyorum daha çok yakıştırıyorum kendime büyük takı sevmiyorum ya bennn o yüzden benimkiler de o şekilde yine de memnun kalırsam atıcam sana🫶🏻🧡
Sedaa BlackMambaa_ bende bunları kullanıyorum, ben tesettürlüyüm, beyaz gömlek tunik felan giydiğimde takıyorum genelde, cok şık duruyor.
Sedaa BlackMambaa_ trendyoldan almıştım. 2 sene oldu galiba, hala kararma felan olmadı. Düğünlere felan gideken de takıyorum bazen, gören herkes beğeniyor 😁🤭
BlackMambaa_ Sedaa Çok şık duruyor gerçekten güle güle kullan ☺️ Trendyol “da şimdi bulamam aynısını ama benzer ürünlerini bulurum gerçekten hoş duruyor
Cicekliperde BlackMambaa_ bunlar pek benim tarzım değil. Ben de yeni bir şeyler aldım. Genelde birlikte takıyorum. Ona göre seçiyorum. Müsait olduğumda atarım inşallah
BlackMambaa_ Kekillikamisci Güzelim inshot uygulaması var onu indirip oradan yapabilirsin istediğin resimleri çekip zaten indirince karşına çıkacak kolaj yapın diye
lidyaaa__ BlackMambaa_ Instagram’da kalbim dedi takı sayfası var 3 yıl önce kalp şeklinde bir kolye almıştı eşim içinde 101 dilde seni seviyorum yazıyor hala kullsniyorum sürekli boynumda kararmadi bir bak istersen canım ☺️
Rouge BlackMambaa_ daha vaktim olmadı canım o kadar da takı takan biriyim 2 takı dolabım var vakit bulsam
realistbayan BlackMambaa_ kuzum atacaktim ama beğendigim o takımı aradım kaydettim sanıyorum kaydetmemisim bulamadım o sebeble atamıyorum üzgünüm 🥺🌸
Rouge BlackMambaa_ canım heryerden alıyorum kuyumcudan yada magazalardan takıcılardan ama sadece alışveriş gecmişimden bazılarını toplayabildim örnek olsun diye