Sedaa
Çok şık duruyor gerçekten güle güle kullan ☺️
Trendyol “da şimdi bulamam aynısını ama benzer ürünlerini bulurum gerçekten hoş duruyor
Çelik takı
BlackMambaa_ bunlar pek benim tarzım değil. Ben de yeni bir şeyler aldım. Genelde birlikte takıyorum. Ona göre seçiyorum. Müsait olduğumda atarım inşallah
Bekliyorum o halde senden de güzel modeller çıkacağına inanıyorum 🫶
- Düzenlendi
Çok güzel modeller var ama tek tek atamam çok vaktimi alır toplu paylasilmiyomu
Kekillikamisci
Canım kolaj yapıp bir atabilirsin öyle oluyor
BlackMambaa_ o nasl oluyo tarif edermsn
Kekillikamisci
Güzelim inshot uygulaması var onu indirip oradan yapabilirsin istediğin resimleri çekip zaten indirince karşına çıkacak kolaj yapın diye
BlackMambaa_ Instagram’da kalbim dedi takı sayfası var 3 yıl önce kalp şeklinde bir kolye almıştı eşim içinde 101 dilde seni seviyorum yazıyor hala kullsniyorum sürekli boynumda kararmadi bir bak istersen canım ☺️
lidyaaa__
Teşekkür ederim canım
Bakayım şimdi sayfaya 🫶
@Rouge
Bebeğim takılarını atıcaktın unuttun sanırım yada daha vaktin olmadı☺️
BlackMambaa_ daha vaktim olmadı canım o kadar da takı takan biriyim 2 takı dolabım var vakit bulsam
BlackMambaa_ kuzum atacaktim ama beğendigim o takımı aradım kaydettim sanıyorum kaydetmemisim bulamadım o sebeble atamıyorum üzgünüm 🥺🌸
Rouge
Tamam o halde canım sorun yok beklerim🫶
realistbayan
Olsun canım canın sağolsun
BlackMambaa_ canım heryerden alıyorum kuyumcudan yada magazalardan takıcılardan ama sadece alışveriş gecmişimden bazılarını toplayabildim örnek olsun diye
Rouge
Ben genel olarak Hep takıcadan aldım hiç bir zaman kuyumcadan almayı düşünmedim ama orayada bir bakayım attığın modeller şık ve zarif hoş duruyor cok beğendim 😊
Ben de genel olarak hep altın rengi deniliyor herhalde onları daha çok beğeniyorum Ama her iki rengide takmayı tercih ediyorum yinede
Teşekkür ederim zamanını ayırıp attığın için 🫶