bukii27 BlackMambaa_ askım benimkilerde @Rouge atıkları gibi bende hemen hemen onların aynısını kullanıyorum daha çok yakıştırıyorum kendime büyük takı sevmiyorum ya bennn o yüzden benimkiler de o şekilde yine de memnun kalırsam atıcam sana🫶🏻🧡
Sedaa BlackMambaa_ bende bunları kullanıyorum, ben tesettürlüyüm, beyaz gömlek tunik felan giydiğimde takıyorum genelde, cok şık duruyor.
Sedaa BlackMambaa_ trendyoldan almıştım. 2 sene oldu galiba, hala kararma felan olmadı. Düğünlere felan gideken de takıyorum bazen, gören herkes beğeniyor 😁🤭
BlackMambaa_ Sedaa Çok şık duruyor gerçekten güle güle kullan ☺️ Trendyol “da şimdi bulamam aynısını ama benzer ürünlerini bulurum gerçekten hoş duruyor
Cicekliperde BlackMambaa_ bunlar pek benim tarzım değil. Ben de yeni bir şeyler aldım. Genelde birlikte takıyorum. Ona göre seçiyorum. Müsait olduğumda atarım inşallah
BlackMambaa_ Kekillikamisci Güzelim inshot uygulaması var onu indirip oradan yapabilirsin istediğin resimleri çekip zaten indirince karşına çıkacak kolaj yapın diye
lidyaaa__ BlackMambaa_ Instagram’da kalbim dedi takı sayfası var 3 yıl önce kalp şeklinde bir kolye almıştı eşim içinde 101 dilde seni seviyorum yazıyor hala kullsniyorum sürekli boynumda kararmadi bir bak istersen canım ☺️
Rouge BlackMambaa_ daha vaktim olmadı canım o kadar da takı takan biriyim 2 takı dolabım var vakit bulsam
realistbayan BlackMambaa_ kuzum atacaktim ama beğendigim o takımı aradım kaydettim sanıyorum kaydetmemisim bulamadım o sebeble atamıyorum üzgünüm 🥺🌸
Rouge BlackMambaa_ canım heryerden alıyorum kuyumcudan yada magazalardan takıcılardan ama sadece alışveriş gecmişimden bazılarını toplayabildim örnek olsun diye
Rouge Rouge sırt kolyelerini seviyorsan benim gibi böyle modeller bakabilirsin asırı zarif duruyor sürekli bakıyorlar soruyorlar onun dısında sahmeran var bir sürü sey ama onlar online degil gosteremiyorum
Rouge Rouge bu cartier küpenin gümüş rengini daha cok seviyorum bence daha güzel sade şık hemen patlatıyor