Goat tubikooo hemde nasıl iğrenç ötesi bişeydi, başta fotoğraflı post olduğunuda belirtmemiş açtığın gibi önüne çıkıyordu sonrası zaten post kaldırılmıştı, hatırlayanlar anlamıştır zaten 🤢
women_34 Rouge şikayet üzerine derken kadın başlattı inceleyin öyle konuşun gidip özel sohbeti de kendi açtı ?
MedavikPastam women_34 Ya ben seni kidsteki limonlu soda sandım o yüzden öyle şaka yapmak için portakallı gazoz esprisini yaptın sen limonlu soda olduğun ortaya çıkacak diye korkup Neden bana saçma sapan imalarda bulundun ki
Rouge women_34 ikinizde birbirinizle konusmayın olsun bitsin tekrar rahatsız eden olursa şikayet etsin o zaman tekrar bakarız eger sana olan bir saygısızlık ne biliyim argo yada baska bisey varsa şimdi gösterebilirsin
Coolness women_34 siz birbirinizi tanıyor takılıyor musunuz, birbirinize mi takıyorsunuz anlamadım 😅 @MedavikPastam Her ikinizinde analizleri iyi çünkü karar veremedim 😄
Gittibimilyarlikmobilya Coolness Açılınnn olayı yorumlamaya geldim. Şimdi kidste bir arkadaşımız var limonlusoda, medavikpastam olan kullanıcı women olan kullanıcyı limonlu soda sanmış ama women başka biri.
Coolness Gittibimilyarlikmobilya hahaha saol aşkım , bize böyle herşeye hakim birileri lazım 🤪kidste bunlar zıt kutuplar o zaman ?
ikiprensesannes women_34 Benim midemi bulandıran bı tane var onu unutamıyorum ya Allah belasını versin 🤮🤮