- Düzenlendi
Revaneli 😂 çok abes kaçar diye dedim. …. yap beni … beni ………. 🤭 Erkekler yatakta küfürlü konuşmaya bayılır (benimki hariç😔)
Revaneli 😂 çok abes kaçar diye dedim. …. yap beni … beni ………. 🤭 Erkekler yatakta küfürlü konuşmaya bayılır (benimki hariç😔)
_haysenin_ Yalnız olmadığıma sevindim dedim hakikaten bi anormallik var benim eşimde sorun var galiba diye😁 Bencede normal
Revaneli tatlım akışına bırak 😂
kromozomxx Allah ne verdiyse artık 🤣
Revaneli haydaaaa 😂 kiminin fantezisidir böyle kelimeler kurmak. Rahatsız oluyorsanız söylemeniz lazım
Bu olayi ahlak bekçileri bile yapıyordur emin ol 😂 akışına birak zevk almaya bak sen de söyle hatta
Revaneli yani gayet normal bunlar bende eşime söylüyorum eşim de bana söylüyor farklı bir haz bu kim ne derse desin sen takılma bunları yaşarken melekler bile olmuyor yanımızda kocam bana böyle bişe diyemezlere de aldanma kesin kocaları istiyordur da cesaret edip söyleyemiyorlardır millet neler yapıyordur da çaktırmıyorlar eşin açıkça söylüyor sana ne istediğini içinde yaşamasını mı isterdin böyle düşün birde akışına bırak
Revaneli Söylediklerinden rahatsız olmuyorsan sorun yok ama hoşuna gitmiyorsa başka şeyler söylemesini sağla.En güzel yolu diyalog oda olmazsa sende ağzına geleni söyle :)
Kirmizisarap …. beni hahah okuyunca bile utandım eşime asla söyleyemem söylesemde ağzıma sıcar😂😂😂
Revaneli benim eşimde kullanır günlük hayatta asla ama ilişki sırasında hoşuna gidiyor. Bir keresinde tartışırken oruçlu musun demiş ben onu o. Musun anladım kıyameti kopardı delirdi resmen nasıl öyle anladın diye zevk meselesi sanırım
Revaneli benimki de söylüyor daha neler neler o anda ikimizin de hoşuna gidiyor
Hanimabla_ bence istediği bu olabilir 😁🤭
benim de eşim söyler yani anlık gelişen bişey kimse eşini orusbu gozuyle görmez ki ben hiç rahatsız olmadım o an nasıl mutluysak öyle devam ederiz ben daha fazlasını söylerim o öyle derse hoşuna da gidiyor bı salın ya yatakta da saygısızlık olurmuş falan kasıntı yasamaktan yorulmadiniz mi 😁
Revaneli Merhaba, biz de eşimle ilişki sırasında edepsiz konuşmayı severiz.8 yıl oldu evleneli.artık utanmıyoruz ama bu sekilde hic konuşmadık.oda talep etmedi zaten.çok yanlış bence o..kaltak ne ya?