Merlinmor senOlsanBari bende ilişkideyken boşalabiliyorum ama mast yapınca boşalamıyorum nasıl boşalıcam öyle onu da bilmiyorum denemek isterim
Pembekoala_ Meleklia yapmasını istemediğin birşeyi sende yapma o zaman 😌 eşinin yerine kendini koyabilirsin😌o yapsa ne hissedersin? Bence ikiside aynı şey😊
Meleklia Pembekoala_ ooo ama siz benim aklımı karıstirdinız ve bunu eşime söylemeye karar verdim ilişkiye girdiğimiz an kendimizden geçince kulağına söyliycem anca öyle bakalım ne diyecek bu akşam söylemeye kararlıyım o da bilsin sonuçta o benim helalim herseyim❣😉
Meleklia Lalderiin ben asla öyle uyumuyorum ter kokusu sperma korkusu ne böleyim asla rahat uyuyamam ben esimle duşumuzu alir kafayı koyar sarılır uyuruz😴 işte bu kadar🤭
Lalderiin Meleklia yani evet ama duştan sonra benim uykum açılıyor uyuyamıyorum😂 ter kokusu da çok olmadığından galiba rahatsız olmuyoruz
Merlinmor senOlsanBari ama hosuma gidiyor gorunce ya da duyunca denemek istiyorum bi kezde olsa bosalamk istiyorum oyle ama olmuyor ya da ben yapamiyorum kısaca anlatsan🤔😊
Lalderiin Meleklia benim erkek arkadaşım yorgun düşüp uyuyor sohbet etmek istesem dahi uyumak istediğini söylüyor kendisi çalıştığı için yorgun oluyor uyumak istiyor😂 tabi ben çalışmıyorum çalışma yorgunluğu nedir bilmiyorum ondan uyku bana fııss geliyo😂
senOlsanBari Merlinmor yani ne desem madem mast yapmak istiyorsun video izleyebilirsin hosuna giden biseyler ac yada hayal ederek yap belki isine yarar
Sosyal_anne Asklepios icerde bi yermi icerdeyken hiç bosalamiyorum birsey anlamıyorum ancak sürterken çözümünu bulamadım
Asklepios Sosyal_anne o sürterken olan klitoral boşalma. Vajinal için g noktasına basınç olması lazım. Bu da en iyisi siz üstteyken olur. Saygılar. Bugün tam bilgi verecek havamdayım 😂