• Cinsellik
  • Tartışacak hoşuna gitmeyen postuma girmesin reca ediyorm

Leorinna kız kimin hoşuna gitmezki özellikle şey bölgesi orası nı öpüp yala neyse detaya girmiyom ama çok hosşs😉🔥

Meleklia hahahhaha aynı ben de böyleyim erkek arkadaşımla tabii o uykuya düşkün olduğundan ilişki biter bitmez sarılıp uyur bana hemen 🙈

senOlsanBari ya bilmiyorum ki kaç kez post açan olmuş fışkırtıyoruz diye inanin 3 yıldır birlikteyiz ikimizde ilişkiyi çok severiz her türlüsünü deneriz yaparız ama bir kere fışkırma olmadi benim için sorun da değil zaten ama mast yapıncada insan çok rahatliyo

Meleklia bazen alıp uyuyoruz bazen de sabah alıyoruz belli olmuyo ya uzun sürdüğü için yorulup hemen uyuyoruz🙈

Merlinmor ilişkideyken boşalabiliyosun bence gerisi dert etme şanslısın😅

Meleklia yapmasını istemediğin birşeyi sende yapma o zaman 😌 eşinin yerine kendini koyabilirsin😌o yapsa ne hissedersin? Bence ikiside aynı şey😊

Lalderiin ben asla öyle uyumuyorum ter kokusu sperma korkusu ne böleyim asla rahat uyuyamam ben esimle duşumuzu alir kafayı koyar sarılır uyuruz😴 işte bu kadar🤭

Meleklia yani evet ama duştan sonra benim uykum açılıyor uyuyamıyorum😂 ter kokusu da çok olmadığından galiba rahatsız olmuyoruz

Pembekoala_ ooo ama siz benim aklımı karıstirdinız ve bunu eşime söylemeye karar verdim ilişkiye girdiğimiz an kendimizden geçince kulağına söyliycem anca öyle bakalım ne diyecek bu akşam söylemeye kararlıyım o da bilsin sonuçta o benim helalim herseyim❣😉

Meleklia benim erkek arkadaşım yorgun düşüp uyuyor sohbet etmek istesem dahi uyumak istediğini söylüyor kendisi çalıştığı için yorgun oluyor uyumak istiyor😂 tabi ben çalışmıyorum çalışma yorgunluğu nedir bilmiyorum ondan uyku bana fııss geliyo😂

Lalderiin ohoo e ben size ne diyim o zaman keyfinizce takılın gençlik devamke gardaş😉

senOlsanBari ama hosuma gidiyor gorunce ya da duyunca denemek istiyorum bi kezde olsa bosalamk istiyorum oyle ama olmuyor ya da ben yapamiyorum kısaca anlatsan🤔😊

Merlinmor yani ne desem madem mast yapmak istiyorsun video izleyebilirsin hosuna giden biseyler ac yada hayal ederek yap belki isine yarar