[silindi]
Yuhbe olabilir Bilmiyorum Ama zten adet olursam Bir Kac Haftaya bu korkum da gider
Yuhbe olabilir Bilmiyorum Ama zten adet olursam Bir Kac Haftaya bu korkum da gider
Lalderiin Internette okumustum sperm Disarda 2-3 dk yasiyomus Tek
Mathilda Yok sokmadim Tabi Ama küvette oturdum Iste korkum Orda
[silindi] işte ve suda nasıl canlı kalsın
Lalderiin Haklisin Canim Benimki Iste piskolijik Bir korku Ama Zaten Bir Kac Haftaya Ader oldumda bu korkum gider
[silindi] kız şampuandır o 😂😂 sperm olsa bile çoktan ölmüşlerdir merak etme 😉
_haysenin_ kiz Nebilim sarimsiydi
[silindi] Beyaz sarimsi
Esmkrem Cok mu Komik nr Sacmaliyosun Sen Internette Okadar insan Öyle seyler yaziyo ki insanin kafasi karisiyo
[silindi] önce Türkçeni geliştir bu bir… ikincisi bu kadar bilgisiz olamazsın… üçüncüsü internetten ne şekilde araştırıyorsun yere sperm düşmüş bende üzerine oturdum içime kaçmiş midir diye mi ?? Yapma ya bu kadar da bilmiyor olamazsın.. dördüncüsü abim duştan
çıktı diyorsun abin spremi yere Attı ve yıkamadı yani kendi üzerinide mi yıkamadı o şekilde çıktı duştan o spreme de böylelikle hiç su değmedi kaldı orda temizlenip gitmedi🤩beşinciside internetten bak bakalım kadınlarda beyaz akıntı oluyormuuu ? Sende olmuyor herhalde böyle bir vajinal akıntı ? İyice araştır internetten.
Esmkrem birincisi Türkiyede yasamiyorum türkcem Kötü ikincisi bu Formda Kac kisi yazmisti iliskiye girmesen bile hamile kaliniyomus diye ücünsü Abim Dus Alsa bile yere gelsede Su deysede Belki gitmedi
Esmkrem kadinlarda akinti oldunu Biliyorum Ama dusta Hic Basima gelmedigi icin. Cok bilmis gibi tartisma Benimle her insanin basina gelebilicek Bisey bu sacmalamayi birak istersen
Deleted5 islemedim fen dersi türkiyede yasamiyorum Ben Daha Kac kez dicem
#Naimekovanci bu postu silermisin lütfen