• [silindi]

Lalderiin Internette okumustum sperm Disarda 2-3 dk yasiyomus Tek

[silindi] alıp vajinaya sokmadınya kalmazzsın merak etme spermler dışarda ölüyor bunebiçim bir kafa🤦‍♀️

• [silindi]

Mathilda Yok sokmadim Tabi Ama küvette oturdum Iste korkum Orda

• [silindi]

Lalderiin Haklisin Canim Benimki Iste piskolijik Bir korku Ama Zaten Bir Kac Haftaya Ader oldumda bu korkum gider

[silindi] 10 yaşında falan mısın dalga mı geçiyorsun hatta bariz geçiyorsun sormaya bile gerek yok. Bu platformda ne işin var?

• [silindi]

Esmkrem Cok mu Komik nr Sacmaliyosun Sen Internette Okadar insan Öyle seyler yaziyo ki insanin kafasi karisiyo

[silindi] önce Türkçeni geliştir bu bir… ikincisi bu kadar bilgisiz olamazsın… üçüncüsü internetten ne şekilde araştırıyorsun yere sperm düşmüş bende üzerine oturdum içime kaçmiş midir diye mi ?? Yapma ya bu kadar da bilmiyor olamazsın.. dördüncüsü abim duştan
        çıktı diyorsun abin spremi yere Attı ve yıkamadı yani kendi üzerinide mi yıkamadı o şekilde çıktı duştan o spreme de böylelikle hiç su değmedi kaldı orda temizlenip gitmedi🤩beşinciside internetten bak bakalım kadınlarda beyaz akıntı oluyormuuu ? Sende olmuyor herhalde böyle bir vajinal akıntı ? İyice araştır internetten.

• [silindi]

Esmkrem birincisi Türkiyede yasamiyorum türkcem Kötü ikincisi bu Formda Kac kisi yazmisti iliskiye girmesen bile hamile kaliniyomus diye ücünsü Abim Dus Alsa bile yere gelsede Su deysede Belki gitmedi

• [silindi]

Esmkrem kadinlarda akinti oldunu Biliyorum Ama dusta Hic Basima gelmedigi icin. Cok bilmis gibi tartisma Benimle her insanin basina gelebilicek Bisey bu sacmalamayi birak istersen

[silindi] off hiç mi fen dersi işlemedin amk ya ilişki sırasında içine boşalınca bile kolay kolay hamile kalınmıyor tabi bu kişiye göre değişr ama sordugun sorunun saçmalığına bak demek ki sen birine yanlışlıkla degsen kork hamile kalcam diye hahahahah🤣 sinirlerim bozuldu

• [silindi]

Deleted5 islemedim fen dersi türkiyede yasamiyorum Ben Daha Kac kez dicem

• [silindi]

#Naimekovanci bu postu silermisin lütfen

[silindi] arkadaşım fen dersi işlemesen bile bilmemen saçmalik ya aklın aliyor mu senin surda duran sperm gelsin seni hamile bıraksın off o beyaz akinti dediğin de beyaz sabun kalıntısı değilse bende bisey bilmiyorum 🤣

[silindi] şuan senin bu dediğin dıdısınınnnnn dıdısıııı diye bir tabir varya o. O dediğin olay ilişki sırasında kadın ile erkek sürtünme yolu ile ilişki yaşıyorsa ve erkek spermi vajinanın üzerine bırakırsa çok ama çok düşük bir ihtimalle hamile kalınır o da çok düşük bir
                  ihtimal binde bir bile diyemeyiz yani….insanlar Neyse sen adetini bekle kardeş.