[silindi] off hiç mi fen dersi işlemedin amk ya ilişki sırasında içine boşalınca bile kolay kolay hamile kalınmıyor tabi bu kişiye göre değişr ama sordugun sorunun saçmalığına bak demek ki sen birine yanlışlıkla degsen kork hamile kalcam diye hahahahah🤣 sinirlerim bozuldu

• [silindi]

Deleted5 islemedim fen dersi türkiyede yasamiyorum Ben Daha Kac kez dicem

• [silindi]

#Naimekovanci bu postu silermisin lütfen

[silindi] arkadaşım fen dersi işlemesen bile bilmemen saçmalik ya aklın aliyor mu senin surda duran sperm gelsin seni hamile bıraksın off o beyaz akinti dediğin de beyaz sabun kalıntısı değilse bende bisey bilmiyorum 🤣

[silindi] şuan senin bu dediğin dıdısınınnnnn dıdısıııı diye bir tabir varya o. O dediğin olay ilişki sırasında kadın ile erkek sürtünme yolu ile ilişki yaşıyorsa ve erkek spermi vajinanın üzerine bırakırsa çok ama çok düşük bir ihtimalle hamile kalınır o da çok düşük bir
        ihtimal binde bir bile diyemeyiz yani….insanlar Neyse sen adetini bekle kardeş.

• [silindi]

Deleted5 eminim öyledir Ama Nebilim Iste Internette insan baktinda Yada Forumda yazilmisti iliskiye girilmese bile hamile kaliniyomus ister Istemez insanin aklima düsüyo bi süphe bana cahil dicenize biraz anlayisla karsilasaniz

[silindi] Tm anlayışla karşılıyoruz ironi yapıyon sandık ajsjs hamile kalmazsn korkma

• [silindi]

Deleted5 ironi degil Sadece endise ettim o yüzden formda sorim Dedim sormaz olsydim

• [silindi]

Esmkrem aynen kardesim Bir Kac Haftaya adet olucam Zaten Sonra da endise kalmaz

• [silindi]

Esmkrem Olur Canim rahat olcam Cünki Biliyorum Stres Yaparsam gecikir

[silindi] Allah aşkına duş aldıktan sonra o sperm nasıl orda kalıyor, sonuçta saatlerce yikaniyorsun ordan o kadar su gidiyor bu ne saçmalık,!!! Ben şaka olduğunu varsayıyorum . Hayır yani virüs mü bu bulaşsın hamile kalasın.

• [silindi]

Busbus Tesekkür ederim Canim