[silindi] arkadaşım fen dersi işlemesen bile bilmemen saçmalik ya aklın aliyor mu senin surda duran sperm gelsin seni hamile bıraksın off o beyaz akinti dediğin de beyaz sabun kalıntısı değilse bende bisey bilmiyorum 🤣

[silindi] şuan senin bu dediğin dıdısınınnnnn dıdısıııı diye bir tabir varya o. O dediğin olay ilişki sırasında kadın ile erkek sürtünme yolu ile ilişki yaşıyorsa ve erkek spermi vajinanın üzerine bırakırsa çok ama çok düşük bir ihtimalle hamile kalınır o da çok düşük bir
    ihtimal binde bir bile diyemeyiz yani….insanlar Neyse sen adetini bekle kardeş.

• [silindi]

Deleted5 eminim öyledir Ama Nebilim Iste Internette insan baktinda Yada Forumda yazilmisti iliskiye girilmese bile hamile kaliniyomus ister Istemez insanin aklima düsüyo bi süphe bana cahil dicenize biraz anlayisla karsilasaniz

[silindi] Tm anlayışla karşılıyoruz ironi yapıyon sandık ajsjs hamile kalmazsn korkma

• [silindi]

Deleted5 ironi degil Sadece endise ettim o yüzden formda sorim Dedim sormaz olsydim

• [silindi]

Esmkrem aynen kardesim Bir Kac Haftaya adet olucam Zaten Sonra da endise kalmaz

• [silindi]

Esmkrem Olur Canim rahat olcam Cünki Biliyorum Stres Yaparsam gecikir

[silindi] Allah aşkına duş aldıktan sonra o sperm nasıl orda kalıyor, sonuçta saatlerce yikaniyorsun ordan o kadar su gidiyor bu ne saçmalık,!!! Ben şaka olduğunu varsayıyorum . Hayır yani virüs mü bu bulaşsın hamile kalasın.

• [silindi]

Busbus Tesekkür ederim Canim

[silindi] öpüşürken hamile kalınır maazallah ona göre 😂 korkma birsey olmaz bidahakine yika pakla öyle gir