Kizlar acil yardim edin
[silindi] şuan senin bu dediğin dıdısınınnnnn dıdısıııı diye bir tabir varya o. O dediğin olay ilişki sırasında kadın ile erkek sürtünme yolu ile ilişki yaşıyorsa ve erkek spermi vajinanın üzerine bırakırsa çok ama çok düşük bir ihtimalle hamile kalınır o da çok düşük bir
ihtimal binde bir bile diyemeyiz yani….insanlar Neyse sen adetini bekle kardeş.
[silindi]
Deleted5 eminim öyledir Ama Nebilim Iste Internette insan baktinda Yada Forumda yazilmisti iliskiye girilmese bile hamile kaliniyomus ister Istemez insanin aklima düsüyo bi süphe bana cahil dicenize biraz anlayisla karsilasaniz
[silindi]
Deleted5 ironi degil Sadece endise ettim o yüzden formda sorim Dedim sormaz olsydim
[silindi]
Esmkrem aynen kardesim Bir Kac Haftaya adet olucam Zaten Sonra da endise kalmaz
[silindi]
Esmkrem Olur Canim rahat olcam Cünki Biliyorum Stres Yaparsam gecikir
[silindi] Sanırım böyle birşey tıp tarihine geçmedi henüz
[silindi] Allah aşkına duş aldıktan sonra o sperm nasıl orda kalıyor, sonuçta saatlerce yikaniyorsun ordan o kadar su gidiyor bu ne saçmalık,!!! Ben şaka olduğunu varsayıyorum . Hayır yani virüs mü bu bulaşsın hamile kalasın.
[silindi]
Busbus Tesekkür ederim Canim
[silindi] bu nasıl zihniyyet yahu , spermler nasıl rahminize gide bilirki böcekmi bu , ayakları var sanki 🤦 .
[silindi] öpüşürken hamile kalınır maazallah ona göre 😂 korkma birsey olmaz bidahakine yika pakla öyle gir