• Öneri
  • Kızlaaaaerr instagram takipçi

Selaaam kızlar instagram da örneğin ben 400 kişi beni takip ediyorsa ben 900 kişiyi ediyorum bazı arkadaşlar da takipçim artsın diye beni takipten çıkıyor sırf bende bunu bulup çıkarmak istiyorum ama beni takip etmeyenleri gösteren bir program öneriniz var mı şimdiden teşekkür ederim 💕

Cennoo o tür programlarda hesabını çaldırma durumları olabiliyor canım şifrenle giriş yaptığın için

Cennoo reportsfollowers
      Önce şifreni değiştir, sonra uygulamaya gir işlerini hallet, sonra tekrar şifremi değiştir canım

Yasooo evet kuzum ondan bıraya sormak istedim kullanan varsa diye

Cennoo hileli istgram var benimde öyle sayfaya girince seni takip etmiyor diyor

Cennoo takip ediyorsa da yeşil Bi yazıyla takip ediyor diyor

Yasooo mesela hayalet mod diye bisey onu kapantica cevrimiciligi son girdiğin saate kalıyor ve gelen msjlar tek tık oluyor karşı taraf İnternet kapali sanır fakat sen görüp okursun yazmak istersen yazarsin

Mesela onun dışında cevap yazmadığın sürece kimseye mavi tik olmas

Ve sende silinenn msjlqr görünmeye başlar karşı taraf senden sildiğini sanır ama sen görürsün
          Mesela durumlarda silinen durumlar dahil tüm durumlar 24 saat görüyorsun
          Tanıtım yaptım b😅😅😅

minimoni Android kullanıyorum Samsung a serisi sorun yaşamadım yıllardır kullanıyorum normal WhatsApp istgram asla kullanamıyorum