İlk gece 💃🏻
Bende tecavuze ugradim ustune hamile kaldim kizimla beraber buyudum diyebilirim
[silindi]
Dehsetulvahset nasıl yani
Oezlem benim ilk gece bisey olmadi yorgunluktan sarilip uyuduk sabah da erkenden kalkip balayina otele gittik hic korkum yoktu zaten 5 sene sevgilikten sonra evlendik ama olmadi ilk 2 hafta cok aşırı aci cektim 2 hafta sonra oldu ama 1ay daha sürdü ayni aci meğer vajinanin önünde dogustan bi et parcasi varmış onu aldırdım ondan sonra yeni evlenmis gibi oldum🙊🤗
[silindi] bayaa bildiginiz tecavuze ugradim kimseye diyemedim karnim sismeye basladi ben yine anlamadim hastatim zannettim ve cok agrim vardi ölucem zannediyidum neyse anlatmak istemiyorum cok zor zamanlardi
Yildizzzzzz ne guzel gayet normal iliskiler asklar yasamisisniz
Dehsetulvahset çok üzüldüm geçmiş olsun
[silindi]
Dehsetulvahset çok geçmiş olsun geçmişte kaldı artık üzülmeyin 🌼❤️
Deleted5 bir de herkesin sizin ilişkiye gireceğinizi biliyor olması da ayrı bir olay zaten 🤪 en çok da o insanı strese sokuyor 🙄
senOlsanBari allah razi olsun
[silindi] cok tesekkur ederim allah razi olsun
Dehsetulvahset yaa allahım yarabbim allah yardımcın olsun canım kaç yaşındaydın 😔 umarım seni tecavüz eden hapisdedir şuan
Dehsetulvahset nasıl yaa erkek arkadaş mi esin mi tanımadığın biri mi yoksa
merakli_melahat hiç sorma gerçekten saçma sapan adetler
Lal38in ben sezaryen oldum normal ile sezaryen arasında kaldım 😂 iyi ki sezaryeni seçtim allaha şükür sadece ilk yürüyüş zordu çünkü uyuşukluk gittikten sonra direk yüklenince ağrı çok oluyo ama onun dışında ameliyattan çıktım destek almadan kalktım bebeğimi emzirirken yürüyüş yaparken falan hiç yatmadım ameliyat oldum sabahına kalktım dolandım 3 aylık olduk şükür hiç bilmiyorum bile