Oezlem benim ilk gece bisey olmadi yorgunluktan sarilip uyuduk sabah da erkenden kalkip balayina otele gittik hic korkum yoktu zaten 5 sene sevgilikten sonra evlendik ama olmadi ilk 2 hafta cok aşırı aci cektim 2 hafta sonra oldu ama 1ay daha sürdü ayni aci meğer vajinanin önünde dogustan bi et parcasi varmış onu aldırdım ondan sonra yeni evlenmis gibi oldum🙊🤗

[silindi] bayaa bildiginiz tecavuze ugradim kimseye diyemedim karnim sismeye basladi ben yine anlamadim hastatim zannettim ve cok agrim vardi ölucem zannediyidum neyse anlatmak istemiyorum cok zor zamanlardi

Oezlem Selam , ben 26 yasim var bekarim ve o ilk geceyi hep cok merak ediyorum acaba nasil olucak falan 🤭😅

Camelia herkesin ilk gecesi kendine hastır kiminin çok ağrılı kiminin hafif geçer. Ama çok özel bir gece olduğu kesin.Bence o heyecanı saklı kalsın zamanı gelince sizde öğrenirsiniz🤗

Dehsetulvahset yaa allahım yarabbim allah yardımcın olsun canım kaç yaşındaydın 😔 umarım seni tecavüz eden hapisdedir şuan

Lal38in ben sezaryen oldum normal ile sezaryen arasında kaldım 😂 iyi ki sezaryeni seçtim allaha şükür sadece ilk yürüyüş zordu çünkü uyuşukluk gittikten sonra direk yüklenince ağrı çok oluyo ama onun dışında ameliyattan çıktım destek almadan kalktım bebeğimi emzirirken yürüyüş yaparken falan hiç yatmadım ameliyat oldum sabahına kalktım dolandım 3 aylık olduk şükür hiç bilmiyorum bile

Deleted5 bizde iki aylık olduk 2 gün şancı çektim evde çekmeyi tercih ettim sancıyı. Oglen 2 de yattık 6 da dogdu kızım. Normal dogum sürecinde en önemli şey ebelerin iyiliği çok şükür muhteşemdi ikiside 😊

Lal38in aynen allah razı olsun doktorumdan ebelerden ben o konuda çok şanslıydım