boncuk ne kadar güzel sizde çok şanslısınız🤗 ilk gece eşlere biraz daha fazla sorumluluk düşüyor sabır şefkat birazda sevgi herşeyi çözüyor bencede❤️

Bende 5 aylık evliyim ilk gecem çok zor geçmişti resmen ağrıdan ağlamıştım neyseki geçti ama bazı zaman ilişkide çok ağrım oluyor kayınvalidemede sormaya çekiniyorum 🙄

Oezlem Benim dügünüm gündüz düğünüydü. Ve ben bir gece önceden de dügünden ciktıktan sonrada ağliyordum esimde zorlamadı açıkcası. Kırmızı gecelik yerine ayıcıklı pijamamı giydirdi uyuduk😂

Lalderiin evet biz kayınvalidemle bir arkadaş gibiyiz zaten o bana söylemişti bir sıkıntın olursa kadınsal konularda ben sana aklı veririm gerekirse doktora gideriz ama ben utanıyorum😀🥰

gamzeli_ hiç utanma bence utanılcak bir şey yok doğanın kanunu bu🙈 bu konuyu aileyle konuşabilmek çok güzel bir şey😇

senOlsanBari valla benim annem babannemle falan oturur konuşurlar bu cinsel konuları yengemle falan da yani yeri geldiğinde anneannem falan da konuşurlar bence hoş sohbet🙈

Oezlem benim çok zor oldu çok zorlandım eşim Bıraktı baktım kan var başladım. Ağlamaya sonra tam oldu ama çok ağladım eşim de yazık o kdr narin davrandı güzel sözler söyledi boşuna 😀😀3 yıl oldu evleneli bazen hala çok agrım olur ağlarım bde normal doğum bir de sezeryanım var hala dar 😂😂

gamzeli_ bencede utanmamalısın derdini söylemeyen derman bulamaz ne güzel sana arkadaş olmaya çalışıyor demek ki sende paylaş sıkıntını☺️

Oezlem
            unutulmaz dügün günü ve gecesi 3 yıllık evliyim bizde o gece yatıp uyumayı tercih edenlerdeniz o yorgunlukla sadece uyumak istedik ertesi gün balayına gittik ve ben adet oldum 😅balayından gelince olmustu her şey 😀