Oezlem Benim dügünüm gündüz düğünüydü. Ve ben bir gece önceden de dügünden ciktıktan sonrada ağliyordum esimde zorlamadı açıkcası. Kırmızı gecelik yerine ayıcıklı pijamamı giydirdi uyuduk😂

Lalderiin evet biz kayınvalidemle bir arkadaş gibiyiz zaten o bana söylemişti bir sıkıntın olursa kadınsal konularda ben sana aklı veririm gerekirse doktora gideriz ama ben utanıyorum😀🥰

gamzeli_ hiç utanma bence utanılcak bir şey yok doğanın kanunu bu🙈 bu konuyu aileyle konuşabilmek çok güzel bir şey😇

senOlsanBari valla benim annem babannemle falan oturur konuşurlar bu cinsel konuları yengemle falan da yani yeri geldiğinde anneannem falan da konuşurlar bence hoş sohbet🙈

Oezlem benim çok zor oldu çok zorlandım eşim Bıraktı baktım kan var başladım. Ağlamaya sonra tam oldu ama çok ağladım eşim de yazık o kdr narin davrandı güzel sözler söyledi boşuna 😀😀3 yıl oldu evleneli bazen hala çok agrım olur ağlarım bde normal doğum bir de sezeryanım var hala dar 😂😂

gamzeli_ bencede utanmamalısın derdini söylemeyen derman bulamaz ne güzel sana arkadaş olmaya çalışıyor demek ki sende paylaş sıkıntını☺️

Oezlem
          unutulmaz dügün günü ve gecesi 3 yıllık evliyim bizde o gece yatıp uyumayı tercih edenlerdeniz o yorgunlukla sadece uyumak istedik ertesi gün balayına gittik ve ben adet oldum 😅balayından gelince olmustu her şey 😀

O gece bende hep bu gece olmazsa sonra çok zor olur bu gece olması lazım illa dedim hep içimden. Kendimi kastım ve korkumla yüzleştim. Korktuğumu belli etmemeye calistim. diyemedim hazır değilim yapmayalım.diye hem olshn bitsin istedim hem hiç yapmamak .sonra olan oldu zaten…

Oezlem bende 3 yıllık evliyim eşimle 9 yıldır tanışıyoruz ilk sevgilimdi daha önce öpüştük sadece ilk gece korkunçtu zatne yorgunluktan ölüyoduk üstüne bide birlikte olmadık ben ağladım falan çok komikti 😂 adam ne yapacağını şaşırdı balayında olduk ama aa acıyor demekten başka bişey hatırlamıyorum bide hep korku vardı kızlık zarı patlayacakmı kan gelecekmi telaşı oldu hep neyse kan gelince bi rahatladım ama pekte parlak değil yani hikayem