gamzeli_ bu konu kayinvalideye anlatılmaz zaten
İlk gece 💃🏻
senOlsanBari anlatan insanlar var bence ucundan anlatılabilir kavınvalidesiyle anne-kiz olanlar var çok yakinlar🙈
- Düzenlendi
Oezlem Benim dügünüm gündüz düğünüydü. Ve ben bir gece önceden de dügünden ciktıktan sonrada ağliyordum esimde zorlamadı açıkcası. Kırmızı gecelik yerine ayıcıklı pijamamı giydirdi uyuduk😂
TuranAsena yaa ne güzel ahahah😂
TuranAsena yaaa çok sevimli 🧸😍
- Düzenlendi
gamzeli_ hiç utanma bence utanılcak bir şey yok doğanın kanunu bu🙈 bu konuyu aileyle konuşabilmek çok güzel bir şey😇
Lalderiin gercek mi ya ben utanirim valla öyle sey kv ye anlatılır mi
senOlsanBari valla benim annem babannemle falan oturur konuşurlar bu cinsel konuları yengemle falan da yani yeri geldiğinde anneannem falan da konuşurlar bence hoş sohbet🙈
Lalderiin arkadaşınla falan evet ama büyüklerle bilemedim yani
senOlsanBari aslında en iyisi büyüklerle her şeyin en iyisini onlar biliyor çünkü😂
senOlsanBari anlatmayın derim kayinvalideye
Merlinmor bende anlatma taraftarı degilim zaten anlatmam çekinen kisi ben degilim yukarda yazmis arkadas
O gece bende hep bu gece olmazsa sonra çok zor olur bu gece olması lazım illa dedim hep içimden. Kendimi kastım ve korkumla yüzleştim. Korktuğumu belli etmemeye calistim. diyemedim hazır değilim yapmayalım.diye hem olshn bitsin istedim hem hiç yapmamak .sonra olan oldu zaten…
Oezlem bende 3 yıllık evliyim eşimle 9 yıldır tanışıyoruz ilk sevgilimdi daha önce öpüştük sadece ilk gece korkunçtu zatne yorgunluktan ölüyoduk üstüne bide birlikte olmadık ben ağladım falan çok komikti 😂 adam ne yapacağını şaşırdı balayında olduk ama aa acıyor demekten başka bişey hatırlamıyorum bide hep korku vardı kızlık zarı patlayacakmı kan gelecekmi telaşı oldu hep neyse kan gelince bi rahatladım ama pekte parlak değil yani hikayem