Oezlem bizde de iki yılın sonunda evlendik 18 yaşındaydım ilk geceden o kadar korkuyordum ki nikahtan sonra baya dolstik ettik en son evimize geldik odamıza gidip gelinligimle yatağın üstüne oturdum sonra eşim geldi ne oldu sana yüzün sararmış kötü olmuşsun dedi 🤪tabi ben titriyorum ilişkiden mi korkuyorsun 🤔korkma ne acelesi var sen ne zmn istersen o zmn olur ben sadece bunun için evlenmedim seninle 🥰 gel gelinliğini çıkaralım dedi o gelinliği üstten çekerken ben alttan pijamalarımı giydim 🤭tabi sonra saçımda ki tel tokaları tek tek çıkarttırdim😬 çok utanıyordum çokta yorgunduk uyuyalım istersen dedi tamm dedim😴 eşim uyudu ama ben bir türlü uyuyamadım🙄 birde hep aklıma ilk gece olmazsa o iş bi daha yapamıyorsun utaniyorsun diye diye beynime kazımışlardı 🥵gece saat 3 karnıma bi ağrı girdi ama öleceğim heyecansan sanirim 😱 kalktım evde dolaştım ettim🤪 gidip eşimi uyandırdım hadi kalk deneyelim dedim💏 eminmisin acelesi yok kalsın istersen dedi 👀yok dedim yapalım ön sevişme oldu bitti 🤦♀️yapmaya çalıştık ama kuruluk olduğu için canım çok yandı 🙇♀️allahim yardim et diye feryat ediyorum 🤷♀️en son olmadi dedim kayganlaştırıcı kullanalım🦵 onu kullanınca oldu şükür ama nasıl rahatladım 🙃oldu bitti diye sonra uyuduk sabah 7 de kalkıp hiç birşey olmamış gibi gardroba kıyafetleri yerleştirdim 🥱😄