Lal38in ben sezaryen oldum normal ile sezaryen arasında kaldım 😂 iyi ki sezaryeni seçtim allaha şükür sadece ilk yürüyüş zordu çünkü uyuşukluk gittikten sonra direk yüklenince ağrı çok oluyo ama onun dışında ameliyattan çıktım destek almadan kalktım bebeğimi emzirirken yürüyüş yaparken falan hiç yatmadım ameliyat oldum sabahına kalktım dolandım 3 aylık olduk şükür hiç bilmiyorum bile
İlk gece 💃🏻
Oezlem bizde de iki yılın sonunda evlendik 18 yaşındaydım ilk geceden o kadar korkuyordum ki nikahtan sonra baya dolstik ettik en son evimize geldik odamıza gidip gelinligimle yatağın üstüne oturdum sonra eşim geldi ne oldu sana yüzün sararmış kötü olmuşsun dedi 🤪tabi ben titriyorum ilişkiden mi korkuyorsun 🤔korkma ne acelesi var sen ne zmn istersen o zmn olur ben sadece bunun için evlenmedim seninle 🥰 gel gelinliğini çıkaralım dedi o gelinliği üstten çekerken ben alttan pijamalarımı giydim 🤭tabi sonra saçımda ki tel tokaları tek tek çıkarttırdim😬 çok utanıyordum çokta yorgunduk uyuyalım istersen dedi tamm dedim😴 eşim uyudu ama ben bir türlü uyuyamadım🙄 birde hep aklıma ilk gece olmazsa o iş bi daha yapamıyorsun utaniyorsun diye diye beynime kazımışlardı 🥵gece saat 3 karnıma bi ağrı girdi ama öleceğim heyecansan sanirim 😱 kalktım evde dolaştım ettim🤪 gidip eşimi uyandırdım hadi kalk deneyelim dedim💏 eminmisin acelesi yok kalsın istersen dedi 👀yok dedim yapalım ön sevişme oldu bitti 🤦♀️yapmaya çalıştık ama kuruluk olduğu için canım çok yandı 🙇♀️allahim yardim et diye feryat ediyorum 🤷♀️en son olmadi dedim kayganlaştırıcı kullanalım🦵 onu kullanınca oldu şükür ama nasıl rahatladım 🙃oldu bitti diye sonra uyuduk sabah 7 de kalkıp hiç birşey olmamış gibi gardroba kıyafetleri yerleştirdim 🥱😄
Oezlem 7 ay sevgililik döneminden sonra mezun olur olmaz evlendik biz tabi haliyle sevgililik döneminde de bir geçmişimiz yok değil ancak ilk gecemiz bizimde çok özeldi 🥰 eve geldik onu direk duşa yolladım ben gelinliğimi çıkardım astım normal giyindim o duştan çıkınca ben girdim ardından sonra hazırlandım geceliğimi giyip yanına gittim görünceye şaşırmıştı ama güzel bir şaşırmaydı tabi sonrası malum uzunca bir ön sevişme güzel konuşmalar iltifatlar ve o kadar nazikti ki o gece hiç bitmesin istemiştim 😂 gece 1’de başlayan maceramız 4’tü biz abdest için duşa girdiğimizde 😂😂😂 ama nazik olması herşeyden mühim
Oezlem uyuduk daha doğrusu ben uyuyakaldım 😂 cumartesi kına pazar sabah gelin alma akşamına düğün derken ölmüştüm zaten 😬 eve de gece 3 te gelince ben iptal 😂
Ikibalannesi aynı şeyleri yapmışız 🤭🤭
Dehsetulvahset Çok üzüldüm Geçmiş Olsun İnşallah Biri cıkır önüne ve herşeyi unutursun 🙂🙂
Oezlem ben bayılmıştım 😂 heyecandan korkudan falan değil gerçekten bayıldım 😂 zaten düğünde tansiyonum düşmüştü ilk gecemiz de öyle geçti 🤦🏻♀️
kucuk_tavsan yaaa Ben Utancımdan Gozlerimi Kapadım Daha sonrasını Hatırlamıyorum yani Cok cabuk Oldu Herşey 😃😃
Oezlem biz kaynanamgilde oturudk misafrlerle falan,somra evimize geldik daha oturma grubumuz falan gelmemişti sadece yatak odamız hazırdı 😂 pizza söyledik yerde oturduk yedik, sonra film açtık izledik . Eşim meğerse bunları yapmak istiyomuş benle😂 en son tabi e hadi bi deneyelim dedik ,berbat bişeydi sanki delinme özelliği olmayan bi duvara kalın bi matkapla delik açmaya çalşıyormuş hissi 😂😂😂😂😂 çok iyi betimledim bence
Cok.agladim guzel bir geceydi ozeldi..fakat cok zorlanmistim her kadin gibi kokay olmadi o an resmen canim cikiyor zannettim ve gozlerimden yaslar suzuldu elimde olmadan annem aklima geldi bir kadin olarak nasil bu aciyla basetti dedim.kendi kendime sonra nasil dogum yaptiki dedim bir suru sorular hala gozlerimden yaslar akar.. ve sonra esime caktirmadan solugu banyoda alip gizli gizli deli gibi aglamistim bana ait olan birseyi neden verdim ki..
Aglayangulmedimi ahhh kalbimi bıraktım bu yoruma maalesef hayatın acı gerçekleri kadın olmak çok zor bence bende çok üzülmüştüm ama her bayanın başından geçiyor ne yazık ki 😔😔
Oezlem Sizlerde ne güzel istediyiniz zaman ilk geceyi yaşıyosunuz.Amma bizde öylemi pııfff😏Adetlerimize göre.Düğün oldu bittimi.Damatla gelin eve gidiyo ve ilk gece yalnız olmuyosunuz🤦♀️Kız tarafından ilk gecede yenge olmalı yani ya kızın teyzesi ya halası olmalı ve onada yenge diyolar bizde.Evet yenge bekliyo dışarda damatla gelin şey yapacak sonra damat çıkacak ve yengede gelip gelinin kız olduğunu isbat etdirecek.Yani anlicanız kanlı bez görünmeli🤦♀️O kadar çok itici geliyo bana ki bu ve artık buna son verilmeli.İlk gece zaten stress heyecan yapıyosun ve bide kapıda seni bekliyolar bi düşünün bakalım nasıl hissedersiniz.Afedersiniz bende eşim 3cü defa girdiyinde oldu ilk başlarda çünki heyecanlıydım kendimi sıkıyodum olmuyodu ve 3cüde oldu.Yenge sayesinde unutulmaz gece oldu🤦♀️Ben inşAllah oğlum evlendiyinde yenge falan koymam yani ne gerek var.Oğlum bilsin yeter.Kime ne ondan yani😐