Bir kaynana meselesi fikri olan yazsın lütfen 😪
@Gittibimilyarlikmobilya şimdi gördüm canım ama ben bilmiyorum seni kidste genelde başı sıkışınca soru soran yada sağlık çocuk gelişim seylerine bakarim muhabbetlere girmiyorum çok kaoslu geliyor 5 6 tane her duruma yorum yapan aktif olanlar var onlardan sandim
- Düzenlendi
- Düzenlendi
@Gittibimilyarlikmobilya 2 3senedir varim ama arada giriyorum dün ki postta varmiydin su kocası 1saat ön sevismesiz git gel yapan 😂
@Gittibimilyarlikmobilya özelden mı yazdın bildirim tıklayınca buraya düştüm silerdim ama süre geçmiş 🤦🏻😂
selen_
Askıdayım 2 aylık canım dondurmalikajve yaz yaptığım yorumlar çıkar
kocamdakocam kırmadan soylenin bence susarsanız kusarsınız muhabbedi başınıza karışıyorsa boğuluyorum evde kapalı olunca tabağınıza karşıyorsa görsel olsun istiyorum çok boş duruyor diyin diğer türlü içinize atmayın sinirlensenizdr kendi istediğini yapın ki em azından benim dediğim oldu der rahatlarsınız
belladonna ay sorma canım kesinlikle
smr dediğim dedik biri canım eğer siyaha beyaz diyorsa o beyazdır öyle biri 😪
kocamdakocam Ev üstüne ev olmuyor ne yazık ki, olsa bile iki tarafta psikolojik olarak gerçekten çok etkiliyor. Kaynananızın eşi vefat etmiş, başınız sağolsun. Belki size belli etmiyordur ama acısından dolayıda böyle olabilir. Tabi yine de size psikolojik olarak yüklenmesi, eşinize şikayet etmesi hoş değil. Ben anlamıyorum yani, oğluyla aran açılsa mutlu mu olacak? Yani bazı kaynanalar oğlunun mutlu olmasını istemiyor resmen. İki katlı ev alıp, altlı üstlü otursanız bile size karışmaya devam eder, mümkünse biraz uzak almaya çalışın. Yine yakın olsun ama alt üst olmasın yani. Bende aile apartmanında oturuyorum, eşiminin annesi babası aşağı katta, teyzesi ve eniştesi… Anneanne ve dedesi.. Birde bizim evimiz. Ama ben nişanlıyken eşimle birlikte kaldım, tabi bunu eşimin annesi istedi. Birbirimizi tanıyalım kızım diye, ve ben ayrı bir eve geçmek istemedim. Hem sağlığım sebebiyle, olur da acil bişey olursa yakınımda birileri olsun diye… Ve çok şükür, asla kaynanam var diyemem. Bir gün beni görmesin, kızım iyi misin diye arar. Eşimle asla arama girmez, hatta bazen annemlerde yemek yeriz, bazen onlar bizde.. Eşim şakasına benle takılır, annemde hemen atılır, sen benim kızımı üzemezsin, onu üzcek bir şey bile demeye tenezzül edemezsin diye😁 biraz uzun oldu ama, aile apartmanında geçmek, eğer Gerçekten de sizin aileniz givi hissedecekseniz mantıklı. Ama sürekli size karışan, herşey de yine eşinize şikayet edip, huzurunuzu bozacaksa o zaman aile apartmanında evinizin ayrı olmasınında bir önemi kalmıyor. Yani başörtüsünden, tabağa kadar karışılan bir evde siz rahat hareket edemezsiniz ki. Bence biraz uzak olmanız en iyisi, ben eşimin ailesi ve akrabaları konusunda çok şanslıyım ama eğer bu şekilde olmasaydı keisnlike aynı eve geçmek istemezdim.
zeytep cokk tşk ederim uzun uzun yazmışsın canm eşim şu an aşırı anneci oldu babası vefat ettigi icin aynı evde yaşamaktansa altli üstü oturmaya razıyım şuan en azından kapım ayrı derim herşey çok yeni ne olcak bilmiyorum tek isteğim kendime ait bir göz oda ona bile razıyım
kocamdakocam o zaman dediğiniz gibi en kötü ihtimalle alt-üst kat şeklinde eşinizi ikna etmeye çalışın. En azından evinizin ayrı olması sizi rahatlatır ama dediğim gibi ne yazık ki yine herşeyinize karışılcak, eviniz ayrı olsa da çok rahat edemezseniz ama en azından aynı evin içi gibi olmaz. Ya bence biraz bu kaynana sorununda, damatı annesinden kaynakladındığı kadar bir de damattan, yani eşden kaynaklanıyor. Eşiniz annesinin ağzına bakmasa, annesi sizi şikayet edince, aranızda halledin, yada benim eşimi şikayet etme, memnun değilsen zaten gideceğiz gibi vs dese, annesi eşinizden bu atağı gördüğü zaman geri adım atmak zorunda kalır
zeytep kesinlikle haklısın canım kaynanamın biraz gözü korksa böyle yapmaz benim annem hep diyo yanlız yaşamak en iyisi kafam rahat karşan eden yok diyo bu alışmış hergün bir kaos yaşamaya
kocamdakocam umarım en kısa sürede bir çözüm bulabilirsiniz. Keşke annenizin dediği gibi yalnız olabilseniz… Yinede kendi evinize çıkmak bile sizi biraz daha rahatlatır.
zeytep inşallah canım çok tşk ederim ❤️😪
kocamdakocam
İnşallah canım 🌷🌷