• Muhabbet
  • Bir kaynana meselesi fikri olan yazsın lütfen 😪

belladonna allaah razı olsun canım benim bir ata sözü var afedersin götüyle inatlasan donuna sıçarmiş.🤣🤣ben kaldirmadim sanırım eşim kaldırdı ama herşey çok yeni konuscam illaki

@kocamdakocam haklısın tabiki alt üst olunca en azından kapını kapatirsin misafir geldi mi rahat ağırlarsin.
    Şuan çok erken bence bu konuları açmak için eşinin hassas olduğu bir dönem hemen kadından kurtulmak ister gibi seni kötü pozisyona düşürür daha eşi yeni ölmüş yalnız kalamaz kv kendi evleri yok mu madem kararlilar orayı satıp altlı üstlü alın çünkü hiç gideceği benzemiyor

bukii27 sorma canım Allah razı olsun benimde annem var evet ama inan anlatamam sana yaşadıklarımi evet acısı var diyorum ama acısı olan bir insan bu şekilde davranmaz acısını yaşar

Yasooo ah ağzın bal yesin canım çok güzel konuştun kaynanam gayet sağlıklı üstelik yemin ederim benim annem bakıma muhtaç 😑😪

selen_ işte sorun o canim benim kaldığım ev kayinpedermin evi su an biz onunla yaşıyor gibi gözüküyoruz ben diycrm eşime burası seninn annenin evi maddi açıdan destek olurz ama ev üste ev olmaz bir arkadasim bile gelse bırakıp çıkmaz kahvenizii rahat için demez🥴

kocamdakocam
      Bence de konuş, zaten kvnin sağlık olarak bir sıkıntısı da yokmuş. Sizin için en güzeli ayrı ev. Yoksa sana rahat vermez

selen_ ben altlı üstlü oturuyorum canım 🫶🏻 ama akşam yemeğimizi birlikte yiyoruz

@Gittibimilyarlikmobilya şimdi gördüm canım ama ben bilmiyorum seni kidste genelde başı sıkışınca soru soran yada sağlık çocuk gelişim seylerine bakarim muhabbetlere girmiyorum çok kaoslu geliyor 5 6 tane her duruma yorum yapan aktif olanlar var onlardan sandim

kocamdakocam kırmadan soylenin bence susarsanız kusarsınız muhabbedi başınıza karışıyorsa boğuluyorum evde kapalı olunca tabağınıza karşıyorsa görsel olsun istiyorum çok boş duruyor diyin diğer türlü içinize atmayın sinirlensenizdr kendi istediğini yapın ki em azından benim dediğim oldu der rahatlarsınız

smr dediğim dedik biri canım eğer siyaha beyaz diyorsa o beyazdır öyle biri 😪

kocamdakocam Ev üstüne ev olmuyor ne yazık ki, olsa bile iki tarafta psikolojik olarak gerçekten çok etkiliyor. Kaynananızın eşi vefat etmiş, başınız sağolsun. Belki size belli etmiyordur ama acısından dolayıda böyle olabilir. Tabi yine de size psikolojik olarak yüklenmesi, eşinize şikayet etmesi hoş değil. Ben anlamıyorum yani, oğluyla aran açılsa mutlu mu olacak? Yani bazı kaynanalar oğlunun mutlu olmasını istemiyor resmen. İki katlı ev alıp, altlı üstlü otursanız bile size karışmaya devam eder, mümkünse biraz uzak almaya çalışın. Yine yakın olsun ama alt üst olmasın yani. Bende aile apartmanında oturuyorum, eşiminin annesi babası aşağı katta, teyzesi ve eniştesi… Anneanne ve dedesi.. Birde bizim evimiz. Ama ben nişanlıyken eşimle birlikte kaldım, tabi bunu eşimin annesi istedi. Birbirimizi tanıyalım kızım diye, ve ben ayrı bir eve geçmek istemedim. Hem sağlığım sebebiyle, olur da acil bişey olursa yakınımda birileri olsun diye… Ve çok şükür, asla kaynanam var diyemem. Bir gün beni görmesin, kızım iyi misin diye arar. Eşimle asla arama girmez, hatta bazen annemlerde yemek yeriz, bazen onlar bizde.. Eşim şakasına benle takılır, annemde hemen atılır, sen benim kızımı üzemezsin, onu üzcek bir şey bile demeye tenezzül edemezsin diye😁 biraz uzun oldu ama, aile apartmanında geçmek, eğer Gerçekten de sizin aileniz givi hissedecekseniz mantıklı. Ama sürekli size karışan, herşey de yine eşinize şikayet edip, huzurunuzu bozacaksa o zaman aile apartmanında evinizin ayrı olmasınında bir önemi kalmıyor. Yani başörtüsünden, tabağa kadar karışılan bir evde siz rahat hareket edemezsiniz ki. Bence biraz uzak olmanız en iyisi, ben eşimin ailesi ve akrabaları konusunda çok şanslıyım ama eğer bu şekilde olmasaydı keisnlike aynı eve geçmek istemezdim.