Laledmrrr bnm kı bı ara gırdı bu ne dıye baktı oha bunlar ne anlatıyo dedi cıktı. Ama. Uygulamayı merak etmişti ne oldugunu anlamamiş. Bıdaha da gırmez😂

Laledmrrr ben söyledim oda şey dedi heppy kids aldatma postlariyla aklini yedi burdada dedikodu yedi diyor,(cinsel içerikli olduğunu bilmiyor) bilse kafamı kırar edep yahu der iyice bokunu çıkardınız der valla cesaret edemem böyle konular var diye

Laledmrrr Biliyo,buraya kaydoldugum ilk gece yanında gül gül öldüğüm için bayağı merak etti 😄 içerik göstermedim tabi,göstersem de bişey demez de o kadar detaya girmedim 😊

Laledmrrr bilmiyor söylemem de zaten neden bilmiş millettin karısının kızının yazdıkları pis pis şeyleri görsün ki 😏

Laledmrrr doğumdan sonra indirdim ilk kez bugun regli oldum şükür kayit yaptim ama uzun süredir kids ve buralardayım esim içeriği tam bilmese de kadinlarla ilgili bir platform olduğunu biliyor ve ne zaman buradan edindiğim bilgilerle kocama sırnassam yine ne gördün ogrendin uygulamaya girisiyon diyor🤣🤣🤣 burasi sayesinde cinsel hayatımıza renkler kattik 😏😏