HurremSultan Deleted_15 aşırı dans seviyor ya bacaklarını neredeyse tam açıyor dansa vermek istiyorum bı iki seneye😁
Deleted_15 HurremSultan aa evet, dans/jimnastik filan da çok iyi olur keşke çocukken ailem yazdirsaymis diyorum onun için çok büyük bi artı olur güzel düşünmüşsün
Deleted_15 HurremSultan yemeyi seviyoruz kardeşim napalim diyosun jxhsjsj ama can da boğazdan geliyo be 🥲
HurremSultan Deleted_15 tabiiiii yiyceksin bu dünyada hala ağzının tadı varken valla yarın hastalansak hicbirsey yiyemiycez🥲
HurremSultan Deleted_15 inşallah yapabiliriz ya en olmadı devletin yerleri var havuz falan oraya vericem muhakkak becerilerini kesfetmelerini sağlıycaz babası da bende çok istiyoruz🥰
Deleted_15 HurremSultan hay yaşa ağzın bal yesin 🍯 şimdi kaynanamlardan dönüyorum kayınbabam kemoterapi görüyor ilaçlar ağzında hep yara oluşturmuş okuyan şifa dilesin Allah’ım bütün hastalara şifa versin 🩵 dediğin gibi ağzının tadı varken yiyeceksin 🥰
HurremSultan Deleted_15 Allah’ım safi ismi ile şifa versin bu aziz mübarek günde💝 🤍 ne zaman bu güzelliklerin elimizden kayıp gideceğini bilemiyoruz malesef nasipten kaderden öteye gidemiyoruz o yüzden herşeyin koymeti elimizde iken bilinmeli✨
Etipetito HurremSultan Evi havalandırdım bir saat mutfak penceresi açıktı ama kokuyor hâlâ sabah artık uğraşamam bu geceyi temizlik yerine ibadetle geçirsem.daha iyi.olucak 😂😂
HurremSultan Etipetito balık yaptığın tencere bı tarçın bı şekerli vanilin at kaynat mis gibi olur ev 🏡✨✨
Deleted_15 HurremSultan amiin ecmain 🤲🏻 kesinlikle varken kıymeti bilinmeli 🤭 bi daha gelmicez bu günlere aklımızda kalacağına midemizde kalsın 🤘🏻
Etipetito HurremSultan Kız denedim vala şuan evi çok güzel bi koku sardı çok sağol Allah ne muradın varsa versin bak dua ettim🤣🤣