Deleted_15 HurremSultan hay yaşa ağzın bal yesin 🍯 şimdi kaynanamlardan dönüyorum kayınbabam kemoterapi görüyor ilaçlar ağzında hep yara oluşturmuş okuyan şifa dilesin Allah’ım bütün hastalara şifa versin 🩵 dediğin gibi ağzının tadı varken yiyeceksin 🥰
HurremSultan Deleted_15 Allah’ım safi ismi ile şifa versin bu aziz mübarek günde💝 🤍 ne zaman bu güzelliklerin elimizden kayıp gideceğini bilemiyoruz malesef nasipten kaderden öteye gidemiyoruz o yüzden herşeyin koymeti elimizde iken bilinmeli✨
Etipetito HurremSultan Evi havalandırdım bir saat mutfak penceresi açıktı ama kokuyor hâlâ sabah artık uğraşamam bu geceyi temizlik yerine ibadetle geçirsem.daha iyi.olucak 😂😂
HurremSultan Etipetito balık yaptığın tencere bı tarçın bı şekerli vanilin at kaynat mis gibi olur ev 🏡✨✨
HurremSultan Deleted_15 inşallah yapabiliriz ya en olmadı devletin yerleri var havuz falan oraya vericem muhakkak becerilerini kesfetmelerini sağlıycaz babası da bende çok istiyoruz🥰
Deleted_15 HurremSultan amiin ecmain 🤲🏻 kesinlikle varken kıymeti bilinmeli 🤭 bi daha gelmicez bu günlere aklımızda kalacağına midemizde kalsın 🤘🏻
Etipetito HurremSultan Kız denedim vala şuan evi çok güzel bi koku sardı çok sağol Allah ne muradın varsa versin bak dua ettim🤣🤣
kizsidikaa HurremSultan çocuklar uyumuyor canim pasta istiyor uyumalarini bekliyorum yapmak için 🙄😕ama bu gidişle yapamiycam😂😂
Deleted_15 HurremSultan hahshaha öyle bi küçük kız vardı de mi yemiyim mi yemek aç mı kalayım diye ağlıyodu jsbxhshs
HurremSultan BlackMambaa_ kanak evde bebe var çok normal😂 bişey yedirmesem bile dökülüyor anlamıyorum buyudkce deri mi dokuyorlar acaba🥴