Deleted_15 HurremSultan amiin ecmain 🤲🏻 kesinlikle varken kıymeti bilinmeli 🤭 bi daha gelmicez bu günlere aklımızda kalacağına midemizde kalsın 🤘🏻
Etipetito HurremSultan Kız denedim vala şuan evi çok güzel bi koku sardı çok sağol Allah ne muradın varsa versin bak dua ettim🤣🤣
kizsidikaa HurremSultan çocuklar uyumuyor canim pasta istiyor uyumalarini bekliyorum yapmak için 🙄😕ama bu gidişle yapamiycam😂😂
Deleted_15 HurremSultan hahshaha öyle bi küçük kız vardı de mi yemiyim mi yemek aç mı kalayım diye ağlıyodu jsbxhshs
HurremSultan BlackMambaa_ kanak evde bebe var çok normal😂 bişey yedirmesem bile dökülüyor anlamıyorum buyudkce deri mi dokuyorlar acaba🥴
HurremSultan BelaCivciv ohhh mis gibi valla benim bebeler uyduu ❤️👀🤍 bende mutfağı mi toplasam yoksa uyusammi diye düşünüyorum 😁
HurremSultan Etipetito demi demiiggghh tam balık pişiyor tavayı tabaga döküyorum o tavaya bı su tutup içine su koyuyorum malzemeleri ararım balkonu açarım o kaynarken bı balıkları yeriz😁 böylece ev balık kokmaz 😘😘😘😘
BlackMambaa_ HurremSultan gerçekten öyle Ya yedirmedigin halde nasıl dökülüyor birşeyler bende anlam veremiyorum balık gibi pul döküyorlar herhalde