melebek ya hahahah bu arada ben de avangart çok severim. 😂😂 benim de eşyam pahalıydı ama iki ev parası da değil. Yani diğer eşyalara göre pahalıydı 😂😂

Puahahaha benim eşyalar da Enza’dandı. Ama yine de ev parası etmiyordu 😂 sefanız olsun, hayırlısı buymuş demek, geçmişe üzülmeyin artık bugüne odaklanın inşallah hayırlısıyla nasip olur size de 🥰

melebek hahahah param olsa her yeri antikalardan yaparım 😂😅😅 çerçeveler , aynalar. Ama evim çok sade fazla eşya da sevmiyorum. Bir oda öyle olsa güzel olur ama 😂😂

Cicekliperde Ama evim çok sade fazla eşya da sevmiyorum.

Bence en güzeli ya. 30’a yaklaştım diye midir, nedir bir sadeleşme geldi bana 😂 hem az eşyalı evin temizliği kolay olur. Gel, sadelikte anlaşalım 🤝

melebek işte çer çöp bilgiyle kafam dolu sanırım o yüzden insanların ismini unutuyorum ahahhahah kesinliklee b12 eksikliğiyle alakası yok

simonedebeauvoir benim de ya ama ben isimleri de hatırlardım, şimdi hatırlamama sebebim küçük yavrucağım. Akıl mı bırakıyor mübarek!

melebek yasliligini düşünüp almış 😂 yaşlanınca takati kalmayacak bakmaya 😜

melebek süs eşyaları falan hep kaldırdım, sıkıldım. Sadece salonumda var gerisi gayet sade. Aynen sadelik candır. Temizliği de kolay 😂😂 eşyalarım da açık renk, daha ferah geliyor

etoile Heyyom, yaşlanınca sadeleşir diye hesap etmiştim ben, öyle olsun, lütfeeen 😂