kizsidikaa teşekkürler 🧜♀️
Banyo dekorasyonu
belladonna dolap benimle kalacak en sonunda sanırım 😄
belladonna maalesef 🥹
melaykeeee teşekkürler düşüneceğim 💐🥰🥰
melebek her şey öyle değil mi zaten çok hızlı tüketiyoruz insan olarak o gider başka model gelir mimar selim haklı 😂😂kimsenin başına gelmesin inşallah ,söylenene göre batan bir cam değil sanırım tuz gibi dağılıyor böyle ama patlama riski olunca sıçrar falan oladabilir hızına göre…
kizsidikaa ahşap çıta görünümlü dolap üstüne siyah yuvarlak ledli ayna çok güzel görünüyo fayans rengi de kocana bağlı olsun biraz beyaz çok ferah oluyo ama benimki gibi yumak yumak tüy döken biriyse koyu tonlara gitmelisin gri gibi 🤷♀️
kizsidikaa duşa kabinin içine şampuanlık bi alan yaptır artı bişeye ihtiyaç duyma daha düzenli derli toplu görünüyo kesinlikle
kizsidikaa siyah yaptırma da bacımsuuu benimkiler siyah rezillik 🥲🥲
Poyraztaha30 kocam tüy dökmez ama ben aşırı sac döküyorum 🙄😄
Poyraztaha30 öyle Bi alan var şuan dolap halinde dolayı çıkartacağız niş gibi olacak
bukii27 ben gri düşünüyorum canım ama nedenn mat mi parlak mi bide
kizsidikaa hep iz kalıyor ya parlak benimki
kizsidikaa bence açık tonlar daha ferah olur diye düşünüyorum renk olarak ☺️ evimdeki çoğu eşya koyu ve bana fenalık geliyo 🙄 model de pinterestte güzel şeyler oluyor @melebek dediği gibi ben de ordan fikir alırım hep 🤭
kizsidikaa
Küçücük banyomu bu şekilde dizayn ettim fayanstan, kabine kadar yeni yaptırdım evlenirken. Kesinlikle üst dolap yaptırmayın, böyle aynalar daha şık duruyor ve kalabalık görüntü olmuyor ❤️ Paspasımda annemin emeği diye sermiştim farklı bir şey kullanıyorum şuan 😂