kizsidikaa ahşap çıta görünümlü dolap üstüne siyah yuvarlak ledli ayna çok güzel görünüyo fayans rengi de kocana bağlı olsun biraz beyaz çok ferah oluyo ama benimki gibi yumak yumak tüy döken biriyse koyu tonlara gitmelisin gri gibi 🤷‍♀️

melebek ay bizimki patladı geçen gün tam duşa girecekken çok kötüydü 🤦🏻‍♀️

kizsidikaa bence açık tonlar daha ferah olur diye düşünüyorum renk olarak ☺️ evimdeki çoğu eşya koyu ve bana fenalık geliyo 🙄 model de pinterestte güzel şeyler oluyor @melebek dediği gibi ben de ordan fikir alırım hep 🤭

melebek sağol canım🫶🏻 sanırım camı tutan lastiğin tekeri kırılıp gevşemiş tuz buz oldu her yer

meleksen1

Bugün girip güzelce kabin temizliği yapayım, tekerleğini filan kontrol edeyim 😂 Allah korusun ya 🥲

kizsidikaa
          Küçücük banyomu bu şekilde dizayn ettim fayanstan, kabine kadar yeni yaptırdım evlenirken. Kesinlikle üst dolap yaptırmayın, böyle aynalar daha şık duruyor ve kalabalık görüntü olmuyor ❤️ Paspasımda annemin emeği diye sermiştim farklı bir şey kullanıyorum şuan 😂

Usnac95 çok şirin olmuş güle güle kullanın hazırda dolabim var aynayı değişmek istiyordum ama extra dolap gerekecek yani dolap sabit kalacak sanırım