Moonlight_ Rouge ay ben ikinci dogumdan sonra cok cabuk hastalanir oldum cesaret edemiyorum 🤣 kalin giyinmeme ragmen öksürük burun akintisi basladi simdi 🤧😭
Rouge Moonlight_ sen benim yaptığımı yapma bende son zamanlarda cok hastayım demekki bu yüzden 😂öyle bir yerde yaşıyorum ki artık hava durumuna ayak uydurmayı bıraktım
Moonlight_ Kekillikamisci karsilikli o enerjiiii askim 🫶🏼 su an hasta olmama ragmen enerjimi düsürmemeye calisiyorummm
Moonlight_ Kekillikamisci oldum bile canisii öksürük hapsuruk burun akintisi aldi basini gidiyor allahimm bu kis beni maf etti ya tam iyilestim diyorum hooop yine 🤣
selen_ Kekillikamisci haha evet misafirlerim vardı yorgunum mayıştım açıklama yapmak aklima gelmedi🤦🏻
Kekillikamisci Moonlight_ çok gecms olsun canoo acil şifalar versn rabbim hemen bı nane limon ney kaynat
Moonlight_ Kekillikamisci cok sagol bitanemmm ay firsat bulursam yapcam galiba bebikiminde bogazi agriyor öksürmeye basladii😔😔
Moonlight_ Rouge nerde yasiyorsun merak ettim 🙈 Kisin bile kisa gecelikle yatan ben su an coraplarimi cikarmaya korkuyorum ama bunlari nedense bende hasta olduktan sonra akil ediyorum 🤣