Rouge mutlu ediyor anlasana 🤣🤣
Hobini fotoğrafla anlat 🌺
kleopatranizzz tamam tamam 😂😂
sekerlikiz çok iyi 👏
- Düzenlendi
Rouge ay ben ikinci dogumdan sonra cok cabuk hastalanir oldum cesaret edemiyorum 🤣 kalin giyinmeme ragmen öksürük burun akintisi basladi simdi 🤧😭
Kekillikamisci karsilikli o enerjiiii askim 🫶🏼 su an hasta olmama ragmen enerjimi düsürmemeye calisiyorummm
Moonlight_ aman hastlanma dikkat et kendine sen bize lazmsin 🌺🌺
selen_ tekne gezisi çizim yapmak ve tiyatro hobilerin doğrumu 👏👏🌺
Kekillikamisci oldum bile canisii öksürük hapsuruk burun akintisi aldi basini gidiyor allahimm bu kis beni maf etti ya tam iyilestim diyorum hooop yine 🤣
Rouge bu tam senlik 😅
Moonlight_ çok gecms olsun canoo acil şifalar versn rabbim hemen bı nane limon ney kaynat
Kekillikamisci haha evet misafirlerim vardı yorgunum mayıştım açıklama yapmak aklima gelmedi🤦🏻
Kekillikamisci cok sagol bitanemmm ay firsat bulursam yapcam galiba bebikiminde bogazi agriyor öksürmeye basladii😔😔
Moonlight_ sen benim yaptığımı yapma bende son zamanlarda cok hastayım demekki bu yüzden 😂öyle bir yerde yaşıyorum ki artık hava durumuna ayak uydurmayı bıraktım
enerciiiii tam ben cidden😂suan da öyle oturuyorum maskemle😂
Rouge aynen böyle devam Bi kaç bakim yorumunu okuduktan sonra bende almıştım birseyler 😅
enerciiiii oooo enercilendim bak severim böyle geri dönüşleri 😍😍
Rouge sen araştır hatta bize öneri de bulun post falan aç ya da memnun kaldığın veya kalmadigin ürünler gibi sende peridenin influencer ı ol 😘😘