Kızlar bişey sormak istiyorum evliyim ve eşim benden ısrarla arkadan birliktelik istıyor 🙄bu konuda hiç fikrim yok ama sıcak bakmıyorum ne yapayım bunun artı ve eksileri nelerdir birazcık da korkuyorum 🙆
Arkadan ilişki?
- Düzenlendi
Mutluannecik61 poff biz alkol alınca oluyor bende istemiyorum nedir bu arka merakları ya ,giç güzel bişey değil sürekli tuvaletini yapcakmşsn hissi ve rahatsızlığı . Artı yanı yok yani . Öyle 1 2 yapmaya normale dönmüyor hep aynı acı
Mutluannecik61 ben girdim eşimle arkadan ilişkiye korkulucak birşey yok acı falanda olmuyor sadece 💩 gelicekmiş gibi hissediyorsun ama sonra geçiyor 🤣 bir kaç kere girdikten sonra alışırsın merak etme. Bol kayganlaştırıcı sür yeterli 🤣 kolay gelsin
Mutluannecik61 dinen haram bir ilişki ama tabi ki sizin bileceğiniz iş 🙏🏻
Mutluannecik61 asla olmam ki esimde benden boyle bir iğrençliği asla istemez bi laf vardır hak yolu varken bok yolu merakı nedendir.. İgrenc..
AntisosyalMam e yani sen de zevk almıyorsun neden müsade ettin ki
boncuk neden müsaade etmiyim zevk almıyorum diye bişey demedim ki ben hemde gayet zevkli yani. Herkesin kendi düşüncesi kimisi zevk alır kimiside acıdan kıvranır
AntisosyalMam ya ilk deneme de zor oluyor mu peki diğeri gibi kan vs olayı var mı
Mutluannecik61 Sen sıcak bakmıyorsan onu da ikna et kararlı olduğunu göster. Arkadan ilişki sağlık açısından özellikle erkekler içinde uygun yer değil.Bunuda söyle cükünün hasta olmasını istemiyorsa belki vazgeçebilir.
Cok günah DİE bılıyrm ama tabı sız bilirsiniz 🤷♀️😲
AntisosyalMam hıı nebiliyim ben 💩 geliyo hissi bende zevk bırakmaz da ondan 😀
Mutluannecik61 bi keresinde yanlışlıkla kayıp orayı zorlayınca ayyyy yırtılıyorum sandım böyle bir acı olamaz… hala üstümde onun korkusu olur bazen kaycak arkaya diye kasarım hep kendimi
Mutluannecik61 yanlışlıkla değer gibi oldu basurum var 😀 basurumdan koparılıyorum sandım 🙄🙄
Mutluannecik61 dinen de sağlık açısından da ikiniz için uygun değil tabiiki ama tercih sizin bi artısı yok eksisi çok
Mutluannecik61 etmen guzum günah😂
Mutluannecik61 hem dini çok günah hemde saglık açıdan da iğrenç . Bu erkekler bu kadar mı düştü ya. Helal olan yer varken nıye hep haramı seçiyorlar? Asla yaptırmam aslaa. Kocamın zevki asla umrumda degil. Benım canımın acıması ve amel defterim onun zevkinden daha önemli. İlla zevk almak istiyorsa ön taraf müsait 😌
Ya kızlar yorumları okudum yorum yazacağım herşeyi yazmisssinz.alemsiniz çok güldüm 😃😃😃ne çok ortak yönümüz var boncuk Pembekoala_
Casper123 boncuk
Bugün ne öğrendim ?
Her am aynı farkı yok derler ya. SEnde olan bende de var derler ya
Öyle değilmiş hepimiz in ki farklıymış.kuafor abla hiç biri benzemiyor demiş 😂😂😂😂
Bir kadının bundan zevk alıcağını sanmıyorum 😱
Biz de yapiyoruz esimin farkli ve tehlikeli zevkleri var basta cok korkuyordum ama artik alistim :) bende hic acima olmadi ilkinde bile olmadi hatta anal sexin aslinda dikkat edilmesi gerekilen birkac seyi var onlara dikkat edilince sorun olmuyor doktorumlada konusmustum cunku bu konuyu ben 🤫😌bunlardan biri bol bol kayganlastirici . ikincisi oncesindeki on sevismeyi uzun tutmak rahatlamak ucuncusu iliskiden once lavaboya gitmek mutlaka iliskiden sonrada gitmek ve mutlaka iki kisininde iliskiden once temiz olmasi dusa girmesi hijyen acisindan en onemlisi bu bunlar aklima geldi simdilik ve normal iliskiden daha fazla zevk aliyorum ben aslinda .
Lal38in kuaför öylemi dedi gercekten 😅