Cok günah DİE bılıyrm ama tabı sız bilirsiniz 🤷♀️😲
Arkadan ilişki?
AntisosyalMam hıı nebiliyim ben 💩 geliyo hissi bende zevk bırakmaz da ondan 😀
Mutluannecik61 bi keresinde yanlışlıkla kayıp orayı zorlayınca ayyyy yırtılıyorum sandım böyle bir acı olamaz… hala üstümde onun korkusu olur bazen kaycak arkaya diye kasarım hep kendimi
Mutluannecik61 yanlışlıkla değer gibi oldu basurum var 😀 basurumdan koparılıyorum sandım 🙄🙄
Mutluannecik61 dinen de sağlık açısından da ikiniz için uygun değil tabiiki ama tercih sizin bi artısı yok eksisi çok
Mutluannecik61 etmen guzum günah😂
Mutluannecik61 hem dini çok günah hemde saglık açıdan da iğrenç . Bu erkekler bu kadar mı düştü ya. Helal olan yer varken nıye hep haramı seçiyorlar? Asla yaptırmam aslaa. Kocamın zevki asla umrumda degil. Benım canımın acıması ve amel defterim onun zevkinden daha önemli. İlla zevk almak istiyorsa ön taraf müsait 😌
Ya kızlar yorumları okudum yorum yazacağım herşeyi yazmisssinz.alemsiniz çok güldüm 😃😃😃ne çok ortak yönümüz var boncuk Pembekoala_
Casper123 boncuk
Bugün ne öğrendim ?
Her am aynı farkı yok derler ya. SEnde olan bende de var derler ya
Öyle değilmiş hepimiz in ki farklıymış.kuafor abla hiç biri benzemiyor demiş 😂😂😂😂
Bir kadının bundan zevk alıcağını sanmıyorum 😱
Biz de yapiyoruz esimin farkli ve tehlikeli zevkleri var basta cok korkuyordum ama artik alistim :) bende hic acima olmadi ilkinde bile olmadi hatta anal sexin aslinda dikkat edilmesi gerekilen birkac seyi var onlara dikkat edilince sorun olmuyor doktorumlada konusmustum cunku bu konuyu ben 🤫😌bunlardan biri bol bol kayganlastirici . ikincisi oncesindeki on sevismeyi uzun tutmak rahatlamak ucuncusu iliskiden once lavaboya gitmek mutlaka iliskiden sonrada gitmek ve mutlaka iki kisininde iliskiden once temiz olmasi dusa girmesi hijyen acisindan en onemlisi bu bunlar aklima geldi simdilik ve normal iliskiden daha fazla zevk aliyorum ben aslinda .
Lal38in kuaför öylemi dedi gercekten 😅
Bir kaç kez yaptık. Zevk veriyor ama sonradan neden yaptım ki hissi geliyor. Bu aralar yine istiyor ama ben kati kararlı bir şekilde hayır dedim. Daha da teklif etmiyor artık.
Pembekoala_ Evet 😃 hepsi farklı ben neler gördüm diyor
Mutluannecik61 yok kan falan gelmiyo
boncuk ilk başta öyle yani taş çatlasın 30 saniye
AntisosyalMam nasıl izin verdin ya😭ben asla izin vermezdim🥺 1 kere şakayla karışık söyledi yerin dibine soktum baya kavga ettim bin pişman oldu söylediğine. Tabikii tercih meselesi ama benım amel defterim ve canımın acıması kocamın zevkinden daha önemli 🤦♀️
Mutluannecik61 hamilelikten kalan bir topu gibi hemoroidim var benim, öyle heyecanlar arayacak lükse sahip değiliz 🤣🤣