• +18
  • ANLAT KIZ ANLAT🔥💦✨

Rouge eşime acmadim postu kız size açtım 😂 ben hemen barirdim da siz beni iyi xesteklediniz bu sefer başka gibi oldu sanki baya büyüttüm olayı çünkü 🥴🥴

Kekillikamisci heheyt neeee külot hee senden beklemezdim😂 kız olmaz ikiniz bbirinizi seçin gxkshd hard iyidir ama kuş öldürür 😂😂

HurremSultan
    1.kirmizi gül(çiçek bakmayı çok severim saksıda olsun)
    2.floresan görmemiz gerekli 😂🙈loş ışık arada
    3.İkiside
    4.moda bağlı

HurremSultan hiçbiri napiyosa kocam yapsın ama şimdi yapmasın çünkü canım hicbisey istemiyo lohusalığimin bitmesine sayılı günler kaldı ama ben hala odunum 😂🤣canlanmam lazım ama yapamıyorum böyle askerlik arkadaşı gibi kalmak daha güzel yani gece yarısı duş yoktu ne güzel rahat takılıyordum ž🥺

HurremSultan
        1- eşim güzel bir kırmızı külot verirse hayır demem 🙈
        2- gece loş ışık sabah uyku mahmurluğuyla aynı eforu sarfedemem😀
        3- kocam beni bağlasın tabi kiiiii önce ben sonra belki ben onu bağlarım 💋
        4- veee tabi ki hard 🔥🤤

HurremSultan zaten genelde kırmızı donum hep olur severim, gül isterim onuda kurutup saklarım biraz daha biriktirmem lazım sehpaya koyduracağım😁 daaaa böylelikle genelde kırmızı don giydiğimide cümleten öğrendik 😆😆😆😆 neyssee
        Sabahları pek sevemiyorum olduğu zamanda bitsede gitsek havasındayım o yüzden gece şöyle romantik loş ışık.
        Eşim uğraşsın ben keyfime düşkünüm ugrasamam bagla et oynaş amann 😆
        Alkolluysem hard degilsem romantik sakince uslu uslu olsun bitsin 😆

HurremSultan

1. Tabii ki kırmızı bir çamaşır😁çekmecem, komidinim dolu olsa da, bayılırım. 😅O kadar şeye rağmen, yeni bir cici alışımda kocam bey fark eder😅🤣
          2.yorgan altına falan girip daralamam, rengarenk kar küresi gece lambamız var ki😅genelde onu kullanıyoruz. Hem çok loş, hemde ışık.. Sabahları da çok severim. Tam karşımızda da ayna var😅
          3.bazen ben hükmetmek isterim, bazen ise koca hükmetsin isterim..Ama öyle oldu bitti, beş dakika değil yani. O ne öyle. 😅
          4.Şüphesiz Hard sex. 😅Çok ifşaladım ben kendimi ya😅ama kocama yükseliyorum ne yapayım yani. 😅 O da bazen uykumdan falan uyandırır beni, biz üşenmiyoruz yani😁

HurremSultan

HurremSultan kırmızı gül
        Loş ışıkta
        Ben bağlanayım
        Slow başlayıp hard bitsin🙃🙃

HurremSultan
        1.Bana kırmızı bir gül alması,kırmızı bir çamaşırdan daha tahrik eder 🤣
        2.gece loş ışıkta tabiki
        3.beni bağlasın isterim
        4.Slow iyidir 💃💃