• +18
  • ANLAT KIZ ANLAT🔥💦✨

HurremSultan hiçbiri napiyosa kocam yapsın ama şimdi yapmasın çünkü canım hicbisey istemiyo lohusalığimin bitmesine sayılı günler kaldı ama ben hala odunum 😂🤣canlanmam lazım ama yapamıyorum böyle askerlik arkadaşı gibi kalmak daha güzel yani gece yarısı duş yoktu ne güzel rahat takılıyordum ž🥺

HurremSultan
    1- eşim güzel bir kırmızı külot verirse hayır demem 🙈
    2- gece loş ışık sabah uyku mahmurluğuyla aynı eforu sarfedemem😀
    3- kocam beni bağlasın tabi kiiiii önce ben sonra belki ben onu bağlarım 💋
    4- veee tabi ki hard 🔥🤤

HurremSultan zaten genelde kırmızı donum hep olur severim, gül isterim onuda kurutup saklarım biraz daha biriktirmem lazım sehpaya koyduracağım😁 daaaa böylelikle genelde kırmızı don giydiğimide cümleten öğrendik 😆😆😆😆 neyssee
    Sabahları pek sevemiyorum olduğu zamanda bitsede gitsek havasındayım o yüzden gece şöyle romantik loş ışık.
    Eşim uğraşsın ben keyfime düşkünüm ugrasamam bagla et oynaş amann 😆
    Alkolluysem hard degilsem romantik sakince uslu uslu olsun bitsin 😆

HurremSultan

1. Tabii ki kırmızı bir çamaşır😁çekmecem, komidinim dolu olsa da, bayılırım. 😅O kadar şeye rağmen, yeni bir cici alışımda kocam bey fark eder😅🤣
      2.yorgan altına falan girip daralamam, rengarenk kar küresi gece lambamız var ki😅genelde onu kullanıyoruz. Hem çok loş, hemde ışık.. Sabahları da çok severim. Tam karşımızda da ayna var😅
      3.bazen ben hükmetmek isterim, bazen ise koca hükmetsin isterim..Ama öyle oldu bitti, beş dakika değil yani. O ne öyle. 😅
      4.Şüphesiz Hard sex. 😅Çok ifşaladım ben kendimi ya😅ama kocama yükseliyorum ne yapayım yani. 😅 O da bazen uykumdan falan uyandırır beni, biz üşenmiyoruz yani😁

HurremSultan

HurremSultan kırmızı gül
    Loş ışıkta
    Ben bağlanayım
    Slow başlayıp hard bitsin🙃🙃

HurremSultan
    1.Bana kırmızı bir gül alması,kırmızı bir çamaşırdan daha tahrik eder 🤣
    2.gece loş ışıkta tabiki
    3.beni bağlasın isterim
    4.Slow iyidir 💃💃

HurremSultan 1- külot ne ya gecelik olsun 😂
    2- torgan3 altı sevmem kısıtlanıyorum 😂 geve gündüz her vakit severim😂
    3- eşim beni bağlasın.
    4- tamamen keyfimize bağlı bazen hard severim bazen slow 😂

HurremSultan
      1- kırmızı kilot 😘
      2-gece loş ışıkta 🥰
      3-ben eşimi yatağa bağlamak 😍
      4-hard sex❤️‍🔥🔥

HurremSultan hoşgeldin Hürrem hoşgeldin 😂😂🥳🫶🏻
      kırmızı tanga 🥵
      Biz loş ışıkta seviyoruz
      Ben hükmetmek isterim ve slowcuyum 😂🥵🥳👏🏻

Rouge yok naz yapıyorum ona içinde sex var ama ben odaklı 😂😂😂 ben izleyiciyim xgskhdjxnx