Deleted35 Kekillikamisci benim hiç tutturamamak gibi bir özelliğim var ama edeyim tahmin 😅😂 Bence sen 1.65 boylarında 70 kilo kadar varsındır . Kumral, tesettürlü ve renkli gözlü olduğunu tahmin ediyorum yeşil ela falan olabilir
HurremSultan Kekillikamisci kankaaa yetişemiyorum ki inan😂 kendi arkadaslarima mi yazayım kocama mi yetiseyim. Bebeler zaten ahey ahey benim buraya girmem bir mucize. Bizim eve gelio bir gün yasasan anlarsın😬😬😬😬
BlackMambaa_ HurremSultan Kanka sarı saçtan sıkılıp siyah yaptım sonradan pişman oldum biliyormusun şimdi birdaha düşünüyorum sarıyı ya hayatımın hatasını yaptım siyah yapıpta 🥹
Deleted35 HurremSultan ama ben seni bir kez yan profilden gördüm şimdi tahmin eder gibi yaparsam üç kağıt atmış olurum balım 😅😂
BlackMambaa_ HurremSultan Sağol aşkım sende öylesin platin sarısı yapıcam bu sefer black mamba olucak size sarı mamba😀 ay vallaha yapıcam bi kaç ay sonra dinlensin biraz saçlarım görümcemin gazına geldim siyah boyadım pişman oldum
BlackMambaa_ Moonlight_ Atayım aşkımmm sarı saçlı halimide gör sen Benim sarı saçları en çok Hürrem bilir en çok onunla konuştuğum için o baya iyi bilirdi
selen_ HurremSultan el ve yandan gördüm bir yüzün eksik atta görek 😂😂 Belirgin kaş kirpik büyük göz belirgin cerceveli dudak ince bir yüz evde ateş ateş dolaşan bir hatun 😂❤️🔥
Moonlight_ HurremSultan sapur supur beni öp citir citir beni yee onlar acii ben tatliii benden baska böyle varmiiii🤣🤣🤣🤣