Zamansiz_
Evet yazdım ve rahatladım. Zaten uygun bir post bekliyordum o da bu posta nasip oldu 😊
Merak 😂
belladonna Rahatladıysan iyi balım, gerisini onlar düşünsün o zaman😂
belladonna hatirliyoruum ben ilk geldigimde Profile Foto yükleyemiyorum diye Post acmistim hala olmuyormu kizz🤦🏻♀️
Aman ne sinirleniyorsun bosver dedigin gibi kimseye bisey ispatlamak kimseyi biseye inandirmak zorunda degilsin sIkma tatli canini 😘❤️
melebek oh ne güzel Allah muhabbetinizi arttırsın canım 🥰🤗
HurremSultan wooow yüzünüde göreydik be askoo🤣😍❤️
HurremSultan Hürrem nasılsın Hürrem sen bi daha üzülme sonra peride soluyor 💞
belladonna ya Bella keşke bilerek koymuyor olsaydın gayette zekice hamle olurdu 🤗 fotoları alıp grup kurup dalga geçen varmış fotoları alıp YouTube videosu hazırlayıp peridenin kaşarları diyen varmış. Foto koymamak tercihtir ve zekice bir tercih
belladonna bende seni doğru tahmin etmiştim birbirimiz iyi anlamışız ne güzel..🌸
etoile
Aşkım aklıma neler geliyor neler. Yani zamanında akıllarınca bana laf sokmak isteyen kişiler acaba neden bu duruma takıldı diyorum. Ki benim o kişilerle çok bir muhabbetim de yok. Postlardan okuduklarından yorum yapıyor zekicikler! Ben fotoğraf atsam demek ki bana da yapacaklar bir şeyler 😅
selen_
Çok sevindim birbirimizi anlamamıza canım Selen 😅
etoile iyiyim çok şükür aşkım. Eşim motor almaya gitti bize dua edin 🥰☺️ peride benim canım solmasinnnnn