belladonna bende seni doğru tahmin etmiştim birbirimiz iyi anlamışız ne güzel..🌸
Merak 😂
etoile
Aşkım aklıma neler geliyor neler. Yani zamanında akıllarınca bana laf sokmak isteyen kişiler acaba neden bu duruma takıldı diyorum. Ki benim o kişilerle çok bir muhabbetim de yok. Postlardan okuduklarından yorum yapıyor zekicikler! Ben fotoğraf atsam demek ki bana da yapacaklar bir şeyler 😅
selen_
Çok sevindim birbirimizi anlamamıza canım Selen 😅
etoile iyiyim çok şükür aşkım. Eşim motor almaya gitti bize dua edin 🥰☺️ peride benim canım solmasinnnnn
Usnac95 saçlarim eskiden uzun ve kivircikti birde ince uzundum e sıcak memletektte yaşadığım için eskiden birde bronz olunca daha da benziyordum ama şuan yok geçti benzerligim😂 @belladonna Kanki benzemiyorum artık demigkxgskbx
Medusa kanka nasıl belli edeyim mezura önünde mi cekileyim😂😂😂 birde bana sen bir 70 den uzunsun diyorlar😂 kemiklerim iri benim ben daha uzun duruyorum😂
Zamansiz_ böyle işte dhkdbndnd geçen ay 71 oldum da geri aldık boğaz bu durmuyor😂🤐👻👻
Coolness aşkım benim kizzz hemen kalkıp daha çok yiycem😁😁😁😁 ara ara resim atayım da diyet yalan olsun böyle👻👻👻
selen_ kanka bende veremiyorum boşver ye gitsin😂😂
Medusa niyeben bunu kazıklar olsun diye okudum
Moonlight_ yok o bir kere olur 😂😂😂
HurremSultan Aşkım bu nasıl kemikleri iri olmak? İncecik çıtı pıtı bi şeysin sus😂
HurremSultan O da olur🤪
HurremSultan ama ben görmedim kiiii 😔😭
Medusa evet evet öyleyim 😂😂😂