HurremSultan wooow yüzünüde göreydik be askoo🤣😍❤️
Merak 😂
HurremSultan Hürrem nasılsın Hürrem sen bi daha üzülme sonra peride soluyor 💞
belladonna ya Bella keşke bilerek koymuyor olsaydın gayette zekice hamle olurdu 🤗 fotoları alıp grup kurup dalga geçen varmış fotoları alıp YouTube videosu hazırlayıp peridenin kaşarları diyen varmış. Foto koymamak tercihtir ve zekice bir tercih
belladonna bende seni doğru tahmin etmiştim birbirimiz iyi anlamışız ne güzel..🌸
etoile
Aşkım aklıma neler geliyor neler. Yani zamanında akıllarınca bana laf sokmak isteyen kişiler acaba neden bu duruma takıldı diyorum. Ki benim o kişilerle çok bir muhabbetim de yok. Postlardan okuduklarından yorum yapıyor zekicikler! Ben fotoğraf atsam demek ki bana da yapacaklar bir şeyler 😅
selen_
Çok sevindim birbirimizi anlamamıza canım Selen 😅
etoile iyiyim çok şükür aşkım. Eşim motor almaya gitti bize dua edin 🥰☺️ peride benim canım solmasinnnnn
Usnac95 saçlarim eskiden uzun ve kivircikti birde ince uzundum e sıcak memletektte yaşadığım için eskiden birde bronz olunca daha da benziyordum ama şuan yok geçti benzerligim😂 @belladonna Kanki benzemiyorum artık demigkxgskbx
Medusa kanka nasıl belli edeyim mezura önünde mi cekileyim😂😂😂 birde bana sen bir 70 den uzunsun diyorlar😂 kemiklerim iri benim ben daha uzun duruyorum😂
Zamansiz_ böyle işte dhkdbndnd geçen ay 71 oldum da geri aldık boğaz bu durmuyor😂🤐👻👻
Coolness aşkım benim kizzz hemen kalkıp daha çok yiycem😁😁😁😁 ara ara resim atayım da diyet yalan olsun böyle👻👻👻
selen_ kanka bende veremiyorum boşver ye gitsin😂😂
Medusa niyeben bunu kazıklar olsun diye okudum
Moonlight_ yok o bir kere olur 😂😂😂
HurremSultan Aşkım bu nasıl kemikleri iri olmak? İncecik çıtı pıtı bi şeysin sus😂