Bilinmeyen123 rica ederim canım 🤗 bilmiyorum benim yumurtlama dışında hep silik çıkıyor
Ovülasyon test yorum
Bilinmeyen123 bugün pik olmuş takip et yarın büyük ihtimalle çatlr ve değerlendir ☺️
Bilinmeyen123 Bu testi eczaneci gebelik testi diye vermiş bende yapmıştım iki çizgiydi tabi ben ne olduğunu almak için bakarken kağıdı koparmıştım sonraki günde adetim geldi zaten şaka gibi yumurtlama testiymiş 😂
sadbarbie
Değerlendirdim dün ve bugünü🌸 şöyleki bugünki test fotoda daha koyu çıktı ama ilk günki kadar koyu değildi ama dünki kadarda silik değildi anlayamadım zaten pek bilmiyorum bu test işini hepten kafam karıştı😂 üçünü atıyım şöyle daha iyi görmüş olursunuz (bu arada akıntımda hiç yok böyle yumurtlama oluyor mu ki akıntı olmadan)
elifko Ayy öyle düşünüp heveslenmekte çok üzücü olur ama ya🥺 Bu şekilde gebelik testide varmış ama eczacı mı yanlış verdi acaba🫣 internetten aldım ben 30lu🙃
Bilinmeyen123 neden böyle çıktığını anlamadım bende yaa , yumurtlama belirtisi herkeste farklı olur canm
sadbarbie bakalım birkaç güne ne olacak, uygulamadan baktım genelde 14-17.günlerde akıntım olmuş geçen aylarda belkide daha vardır
Bilinmeyen123 normalde adet olacağın tarihten 14 - olarak hesaplandığında o gün oluyormuş ama bazen tutmuyor mesela daha önce 14. Gün oldu bende bu ay 13. Günde oldu ve gece 2 de çatladı
sadbarbie Değişiyor tarihler ya o yüzden ovülasyon testi aldım işte belirleyebilmek için, akıntım başladı yavaştan peçeteye geliyor şuanlık sadece sanırım yeni başlıyor yumurtlama🙂 belki bugün koyu çıkar🌸
Bilinmeyen123 çatladıpında genelde sancı oluyor kasıkta zaten bazen çok bazen az nedenini bende bilmiyorum
sadbarbie çatlamada mı oluyor o kramp ben yumurtlamada sanıyodum🫣
Bilinmeyen123 herkeste farklı olabilir ama yumurta büyürken belki sancı verebilir ama o genelde ilaç ile büyütüldüğünde oluyor onun dışında çatladığı zman sancı oluyor genelde de böyle 😊😊 öğrenirsin bu iki yıl çocuğum olmayınca neler neler öğrendim rabbim mecbur bırakmasın yoksa mecbur öğreniyorsun ☺️
sadbarbie öğrendiğim iyi oldu en azından çatladığını anlayabilirim böylelikle🌸 Rabbim aratmasın isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah canım Rabbim bizlerede bu duyguyu tattırsın inşallah 🤲🏻🙂
Bilinmeyen123 amin amin inşallah 🤲🤲🤲