sadbarbie gitmeyi bekleyemeden sipariş vermek istiyordum aslında ama gidip sormak incelemek daha mantıklı tekefondan araştırıyorum netleşmiyor kargo gelene kadar zaten gidip bakarım beynim yandı kafamdan duman çıkıyor şu an 🤣🤯

kanalize tabiki canlı olarak bakıp incelemeniz daha iyi olacaktır. O kadar para veriyorsunuz internetten vermeyin bence 🤗🤗

tk0142 41 alacaktım onun yıldızışığı rengi yoktu 44 mm aldım. 41 olan 8300 44 olan 9500 TL.

kanalize eşim aplee in de akıllı saatini kullanıyor çok memnun baya hoşuma gidiyor her özellik var aslında konuşma falan çoğu akıllı saate var zaten o özellik se serisi güzel gümüş olanı Krem rengiyle vs güzel olur ki kordon değişiyor zaten isteğe göre😊

Rouge telsiz özelliği ni ilk deda duydum nasıl oluyor nasıl konuşuluyor anlatır mısınız uygulamamı indirmem lazım

mca yarın gidiyorum mağazadan alıp çıkıcam teknosa veya vatan bilgisayar hangisi denk gelirse yoksa kafa karışıklığı uzayacak ☺️

• mca bunu yanıtladı.

mca evet aldım SE aldım krem kordon 🫶🏻🫠 fikir veren herkese teşekkür ederim 🌸

• mca bunu yanıtladı.

mca çok teşekkür ederim daha güzelleri herkesin olsun 🌸

kanalize ben 44 mm 9500 aldım 40 mm sine 8300 demişlerdi mediamarkt da niye öyle oldu ki 3. Günde zammı gelmiş😳

Benbilirim hem vatana gittik hem teknosaya ikisinde de aynı fiyattı ben de teknosadan aldım çıktım bilemiyorum internetteki fiyatları da aynıydı ama 44 ü denedim bende çok kaba durdu erkeksi hatları var sanki 40 da küçük ama başka seçenek yok SE’de

kanalize benimki de 40-42 mm tam hatırlamıyorum ama 44 de bileğime büyük gelmeişti bileğim ince olduğu için bana tam oldu bu