heardlestgirl bak bu üzdü çok güzel bişeyi kaçırmışsın 😅 taziyelerde değil ama Mevlüt menülerinde olur bizde böyle 🥰
Çekirdek,ayran,baklava 🤤
TombulHatun
İlk defa sizden duyuyorum baklavanın yanına ayran
Afrodit sen izmirlisin he 🥰 valla çekirdek kahve tatlı bunlar bağımlılık yapıyo insanda
Deleted35 afiyet bal şeker olsun kız tabiki de baklava ayranla yenilir bunun aksini iddia eden etmesin 🥴
ikiprensesannes ya bende bi garip ben miyim diyordum meğerse baklavayı ayranla yemeyenler garipmiş çoğunluk biziz çünkü olayı şimdi çözdüm 😂
Deleted35 denicem bu dediğini de 👍☺
Deleted35 şahsen baklava yemem sevmem de 😂ama sen öyle diyince kendini yanlız hissetme diye şey ettim 🤣
ikiprensesannes yaaaa sus kız bari söylemeee 🙈😅😂
Deleted35 içimde bırakamam kusura bakma😂😂🤣
BlackMambaa_ çok vat öyle yapan tatlı ağır gelince mideyi rahatlatıyor biraz denedim bend ecunku gayet güzeldi🤣🤣
Deleted35 bende bir kere fıstık sarması ile ayran yemiştim gayet güzeldi kanka bosver sen linçleri biz bize yeteriz😅
enerciiiii canımsın canım gel sarılacağım 🫂😅
BlackMambaa_ doktorlar bile önerir şerbetli tatlınn yannda ayran içmek mideyi rahatlatır diye 😂
Deleted35 gel aşkım🫂❤️❤️
enerciiiii
Ay benim midem bulanır ya ben yapamam şuanda bile midem kalktı ikisini bir yiyip içersem kusmaktan beter olurummm
Deleted35 çünkü ayran o şerbetin ağırlığını hafifletiyo buzlu ayran ohh bende severim 😂