Deleted35 TombulHatun serin serin ayran üstüne bol şerbetli çıtır minik tulumba tatlısı ya da baklava oh 😂😅
BlackMambaa_ TombulHatun Hahaha midem bulandı adını duyunca ama birkere denicem sırf merakımdan umarım hastanelik olmam😂
Deleted35 BlackMambaa_ açmazsan hatırlatıcam ama dene ilk fırsatta giriş gelişme sonuç olarakta postunu detaylandır 😅 ben unutursam da @enerciiiii hatırlatır 🌺🥰
Deleted35 bukii27 ya önyargılarını yık lütfen bulanmaz aksine midenin bulanmasını önler ayran tatlı ile 🙃😂
Ask_hosmus Deleted35 ben hamile olduğum için şu ara canım sadece toprak yemek istiyor bide duvarı kemiresim geliyo😂😂
Deleted35 Ask_hosmus yaa demir düşüklüğünden oluyor diye biliyorum o isteğinde ama kullanıyor musun demir ilacı 🥰
Deleted35 selen_ benim bi ilkokul arkadaşım vardı beslenme çantasına çikolatalı ekmek koyardı annesi o da okulda cips alıp üstüne doldururdu daha garibini de şimdi sende duydum işte elma ve zeytin 😜😂
Deleted35 BlackMambaa_ hiç birşey yoksa şekerli su iç isteğini bastırır belki ben de kuru üzüm yedim akşama baklava istedim bugün yiyecem yoksa uyuyamam gece boyu forumda baklava diye gezerim 😂😅😅
Ask_hosmus Deleted35 dün tekrar başladım içmeye bırakmıştım , patatesin üzerindeki toprağı yiyordum 😂😂 hala arada yiyorum 😂😂
Deletedmom_18 Deleted35 kaç gündür canım soğuk baklava istiyor,neden aklıma getirdin ki şimdi? Mecbur yicem yani 😂