BlackMambaa_ dene bence o kadar da kötü değil ayran güzel olcak ama hee🤣
Çekirdek,ayran,baklava 🤤
BlackMambaa_ bi kez dene sonra gel bi daha konuşalım seveceksin inanıyorum 😂
TombulHatun serin serin ayran üstüne bol şerbetli çıtır minik tulumba tatlısı ya da baklava oh 😂😅
TombulHatun
Hahaha midem bulandı adını duyunca ama birkere denicem sırf merakımdan umarım hastanelik olmam😂
Deleted35 denicemm söz veriyorum 😂😂
- Düzenlendi
Deleted35
Ya şöyle konuşma canımı tatlı çektiriyorsun 🤦🏻♀️😂
enerciiiii
Deneyeceğim deneyince post açacağım 😂
BlackMambaa_ bekliyoruz 😘
BlackMambaa_ benim huyum bu benim canım çektiyse herkesin canı çeksin istiyorum banane 😂
Deleted35 ben hamile olduğum için şu ara canım sadece toprak yemek istiyor bide duvarı kemiresim geliyo😂😂
Elma zeytin bereber yiyorum diye bana garip bakanlara üst levelim varmış😂
Ask_hosmus
Ben hamileyken krem yemek istemiştim Ya 😂🤦🏻♀️
bukii27 ya önyargılarını yık lütfen bulanmaz aksine midenin bulanmasını önler ayran tatlı ile 🙃😂
Deleted35
Ya ama bu adil değil şimdi canım tatlı istedi ben napıcam😂
Ask_hosmus yaa demir düşüklüğünden oluyor diye biliyorum o isteğinde ama kullanıyor musun demir ilacı 🥰
- Düzenlendi
selen_ benim bi ilkokul arkadaşım vardı beslenme çantasına çikolatalı ekmek koyardı annesi o da okulda cips alıp üstüne doldururdu daha garibini de şimdi sende duydum işte elma ve zeytin 😜😂
BlackMambaa_ hiç birşey yoksa şekerli su iç isteğini bastırır belki ben de kuru üzüm yedim akşama baklava istedim bugün yiyecem yoksa uyuyamam gece boyu forumda baklava diye gezerim 😂😅😅
BlackMambaa_ açmazsan hatırlatıcam ama dene ilk fırsatta giriş gelişme sonuç olarakta postunu detaylandır 😅 ben unutursam da @enerciiiii hatırlatır 🌺🥰
Deleted35 kaç gündür canım soğuk baklava istiyor,neden aklıma getirdin ki şimdi?
Mecbur yicem yani 😂