Deleted35 melaykeeee siz yazdıkça nasıl seviniyorum anlatamam kendimi değişik sanıyordum bazen bana midesizsin sen diyorlar da 😂
melaykeeee Deleted35 daha dün ayıptır söylemesi baklavayla ayran içtim kskekdkfkd ama tadı nasıl güzel nasıl güzel 😂😂
Medusa Deleted35 Tabi ki😌💜 Bizim orda baklavanın yanına yoğurt verirler hatta. Çikolatalı ekmeğin arasına peynir koyup yerim bi de😂
sadbarbie Deleted35 yok ben baklava + çay Neden aklıma getirdin bak canım isticek birde köydeyim ☹️☹️ neyse ki hamile değilim 😂😂😂
Deleted35 sadbarbie hamileler posta girmesin ya sonra vicdan azabı çekerim 🙈canın istemesin baklava kötü pis 🫢
Deleted35 Medusa adıyamanda yemiştim öyle sen de oralardan mısın 🙃 çikolatalı ekmekle cips yiyen ilkokul arkadaşım sen misin yoksa 😅🫢
Bubenimoykumm Deleted35 üniversitedeyken arkadaşlarıma baklava ve ayran ısmarladım.yahu nasıl olur ikisi aynı anda nasıl yenir dediler gerekeni yaptım 😎😎
Medusa Deleted35 O arkadaşın işin içine baharatta eklemiş herhalde😂 Ben o kadar değilim ya bazı rafine zevklerim var sadece🤪