• +18
  • Yardim yardim yardim🙈🙈🙈

Rouge Yok ben bunlardan giymiyorum post sahibi için trendyola girip öylesine baktım gözüme çarpanları attım buraya

MedavikPastam tabikide oluyor ninenin tv üstüne koydugu dantelden gecelik olursa demode oluyor dantel var dantel var eski ucuz deri goruntusu olunca demode oluyor gece giyiyorsun diye demode serbest mi yani asıl şık güzel olman gereken yer belki orası dkdkd güzel değiller sırf yapılmıs olmak için yapılmışlar hani fantezi bu demişler acmak için acmıslar ordan burdan yırtmıs alın kostum

Rouge ayy dogru bak bu gecen attigin posttaki kirmizi dantelli gozumun onune geldiiii😍😍💃🏻

Rouge Ben geceliklede hiç dantel kullanmam saten severim. Benim dantele ön yargım var kıyafetlerinde bile kullanmam😃

MedavikPastam işte bende onu diyorum bir dantel vardır dantel gibi olmayan birde dantel vardır aslında dantel olmayan ama daha beter görünen senin attığın o kırmızılı da öyle ..normalde güzel seyler atıyorsun ya yardımcı olmak için topladın büyük ihtimal hızlı hızlı

Rouge Evet dediğiim gibi ilk gözüme çarpanlar attım ya😃 Kendi giydiklerimin fotosunu atacağım buraya Eskiden bir posta atmıştım onları buldum

Rouge katılıyorum sadece sondaki siyah olanı beğendim. Vallahi senden görsel isteriz, olmadı eski posta etiket yap beee , bulamıyorum 😂❤️

selen_ ay bunu giysem kendime gulmekten kocamin karsisina cikamam😂😂😂