Rouge Ben geceliklede hiç dantel kullanmam saten severim. Benim dantele ön yargım var kıyafetlerinde bile kullanmam😃
Yardim yardim yardim🙈🙈🙈
Rouge o zaman öneri istyoruz piliyssss 😂😂💐
MedavikPastam işte bende onu diyorum bir dantel vardır dantel gibi olmayan birde dantel vardır aslında dantel olmayan ama daha beter görünen senin attığın o kırmızılı da öyle ..normalde güzel seyler atıyorsun ya yardımcı olmak için topladın büyük ihtimal hızlı hızlı
Kekillikamisci kız ne nehri bu sizinki ?daha gecen 28282 tane önerdim yetişemiyor gecelik 😂napıyorsunuz kondom niyetine mi götürüyorsunuz her seferinde bir tane ?cerez niyetine mi ?anlamadım dkdk
Rouge Evet dediğiim gibi ilk gözüme çarpanlar attım ya😃 Kendi giydiklerimin fotosunu atacağım buraya Eskiden bir posta atmıştım onları buldum
Rouge burada biri yazmıştı kocam her gece bir geceliğimi yırtıyor diye belki de onlarda öyledir🤣
newmommy_ Rouge
MedavikPastam
Kekillikamisci
Kizlar iki model daha atcam bi bakin
newmommy_ dantel hoşlanmıyorum dedim aslında iki tane dantelli bodysuit im var. Ben bunları giyiyorum dolabında bunlar var şu an zevk meselesi tabii eğer beğenirsen
selen_ bak birinci çok güzel
MedavikPastam ama benim tarzım iki birinciyi ayıp olmasın diye attım bı nevi ortam yumusatma diyebiliriz 🙈😂
selen_ hahahah anladım
simonedebeauvoir
Ben genelde bizim mahallede bı iç giyim mağazası var yıllardır oradan giyiniyorum ama ordan kilot sutyen tarzı şeyler çok güzel oluyor. Trendyoldan da farklı seyelr görürsem alıyorum birde daha uygun Trendyol. Ama her aldığımı bulamadim çoğu eşimin telefonundaki trendyolda birde jartiyer takımı siyah 😂 ben mesela her zaman gecelikle çıkmıyorum böyle elbiseler giyiyorum içine güzel iç çamaşırları falan sözde çay icicez diye oturuyoruz masaya dglshdjd
Bence bu post sabitlensin herkes geceliklerini döksün ortaya herkes nasiplensin bi daha da kimse gecelik sormasın😂
Gecelik değilde.elbise tarzi ama içinde rengarek süpriz çamaşir olabilir.