Yardim yardim yardim🙈🙈🙈
Rouge Ben geceliklede hiç dantel kullanmam saten severim. Benim dantele ön yargım var kıyafetlerinde bile kullanmam😃
Rouge o zaman öneri istyoruz piliyssss 😂😂💐
MedavikPastam işte bende onu diyorum bir dantel vardır dantel gibi olmayan birde dantel vardır aslında dantel olmayan ama daha beter görünen senin attığın o kırmızılı da öyle ..normalde güzel seyler atıyorsun ya yardımcı olmak için topladın büyük ihtimal hızlı hızlı
Kekillikamisci kız ne nehri bu sizinki ?daha gecen 28282 tane önerdim yetişemiyor gecelik 😂napıyorsunuz kondom niyetine mi götürüyorsunuz her seferinde bir tane ?cerez niyetine mi ?anlamadım dkdk
Rouge Evet dediğiim gibi ilk gözüme çarpanlar attım ya😃 Kendi giydiklerimin fotosunu atacağım buraya Eskiden bir posta atmıştım onları buldum
Rouge burada biri yazmıştı kocam her gece bir geceliğimi yırtıyor diye belki de onlarda öyledir🤣
newmommy_ Rouge
MedavikPastam
Kekillikamisci
Kizlar iki model daha atcam bi bakin
newmommy_ dantel hoşlanmıyorum dedim aslında iki tane dantelli bodysuit im var. Ben bunları giyiyorum dolabında bunlar var şu an zevk meselesi tabii eğer beğenirsen
selen_ bak birinci çok güzel
MedavikPastam ama benim tarzım iki birinciyi ayıp olmasın diye attım bı nevi ortam yumusatma diyebiliriz 🙈😂
selen_ hahahah anladım