Deleted35 Deletedmom_18 aynen işte bende onu diyorum azıcık kurcalasalar hemen bulurlar hele ki ismimi desem tamamım zaten 😅
kleopatranizzz Bacım ben oturduğum semte kadar yazdım adımı da yazarsam hemen gbt’yi çıkarırlar hfjfjfj @Pinkoooo
meleksen1 Pinkoooo ben de ismimi vermek istemiyorum kesin bir tanıdığım çıkar mesleğimi bıraktığımı falan söyledim hep burda 😂
Deleted35 kleopatranizzz bende tavuk gibi herkese herşeyi yumurtlardım da buraya ilk geldiğimde oldlar biraz uyardı 😂
kleopatranizzz Deleted35 Ahahha hele ben ilk zamanlar gerçek ismimle açmıştım hesabı sonra “kimene” oldum sonrada kleoo🤣🤣
Deleted35 kleopatranizzz aaa kimene mi bir de sizene vardı sanki 😂 Allahtan soy ismine falan girmemişsin buna da şükür 😂
kleopatranizzz Deleted35 ahhaha nerden bileyim ama ben rengi takvimi için indirmiştim içine bir girdim aman Allahimm🤣
Gittibimilyarlikmobilya Pinkoooo Ben yazıyorum canım adım büşra gizleyecek bir şeyim yani özelim yok olursa da farklı bir hesap açarım 😂
Polyannacilik Deleted35 heee doğru o kadar herşeyimi paylasmadigim için problem yok korkulcak biseyde yok adım sanım yaşadığım yer bellidir 😅
Deleted35 Polyannacilik yani tabiki de korkulacak birsey yok adam doğramıyoruz burda insan gibi sohbet ediyoruz , biz çok iyiyiz ama işte ortam kötü gelen giden belli değil o sebepten caniko 🤗😅