Deleted35 kleopatranizzz bende tavuk gibi herkese herşeyi yumurtlardım da buraya ilk geldiğimde oldlar biraz uyardı 😂
kleopatranizzz Deleted35 Ahahha hele ben ilk zamanlar gerçek ismimle açmıştım hesabı sonra “kimene” oldum sonrada kleoo🤣🤣
Deleted35 kleopatranizzz aaa kimene mi bir de sizene vardı sanki 😂 Allahtan soy ismine falan girmemişsin buna da şükür 😂
kleopatranizzz Deleted35 ahhaha nerden bileyim ama ben rengi takvimi için indirmiştim içine bir girdim aman Allahimm🤣
Gittibimilyarlikmobilya Pinkoooo Ben yazıyorum canım adım büşra gizleyecek bir şeyim yani özelim yok olursa da farklı bir hesap açarım 😂
Polyannacilik Deleted35 heee doğru o kadar herşeyimi paylasmadigim için problem yok korkulcak biseyde yok adım sanım yaşadığım yer bellidir 😅
Deleted35 Polyannacilik yani tabiki de korkulacak birsey yok adam doğramıyoruz burda insan gibi sohbet ediyoruz , biz çok iyiyiz ama işte ortam kötü gelen giden belli değil o sebepten caniko 🤗😅
sizene Deletedmom_18 geldim geldim başımda kayınvalide derdi var onunla uğraşıyorum moralim bozuk canım 😂🌸