- Düzenlendi
HurremSultan Döngü sürem 27 gün olması lazım, genellikle 5-6 gün sürüyor ama 6.gün ya bitmiş oluyor yada lekelenme şeklinde geliyor.
Günlük pedi sadece, reglden önce lekelenme sürecinde, veya bitimine yakın kullanıyorum, bir de ovülasyon döneminde kullanıyorum. Her gün kullanmıyorum, çünkü beni rahatsız ediyor.
Önceden orkid platinium kullanırdım ama beni rahatsız etti, sanırım parfüm ve içeriğindeki naylon oranı vs. Uzun bir süredir molped kullanıyorum.
Reglden önce çok ağrım olacaksa genelde aşırı çikolata veya tatlı krizim oluyor.
Üniversiteye kadar, regl olduğumu bile bilmezdim, lekelenme ile fark ederdim, ve ağrının olmadığı o zamanları aşırı özlüyorum. Ama üniversitede yataktan çıkıp, kahvaltı bile yapacak halim olmadığı günler oldu, lavaboya bile zor giderdim. O günleri düşününce de, bu günüme şükrediyorum.
Bazen eşime nazlanıyorum, sancım çok olunca.. Hep biz kadınlar acı çekiyoruz diyee😅o da sağolsun ne yapacağını şaşırır, elinden geldiğince destek olur, bazen yemek bile yapamam, eşim yapar. Bu u dönemi sıcak su torbası, sıcak duş ve mazjezik ile atlatıyorum.
Her ay 2-3 mazjezik hüpletiyorum ne yazık ki…
Bir de normalde reglim düzenli ama kasımda bir hafta gecikme oldu, bebiş var sandık… Baya da sevindik, test sonrası tüm hayaller hüsran tabii. 😅Aralık ayı normal zamanında geldi, ocak ayında yine bir hafta gecikme..şubat normaldi bakalım mart nasıl gelecek😅🤣🤣