• Sağlık
  • REGL DÖNEMİ 💊🥵🚨♦️

HurremSultan
📌 Adetim düzenli oluyor hep
📌 21 22 gün sürüyor yönettiğim söylenemez herşeye alınırım eşim ben demeden anlar regl olduğumu 😀
📌 Doğumdan önce inanılmaz derecede ağrım olurdu kaç tane ağrı kesici içerdim en ağırlarından. Şuan o kadar ağrımıyor çok ağrırsa parol ve sıcak su torbasıyla idare etmeye çalışıyorum
📌 Orkid kullanıyorum şimdilik memnunum
📌 İlaç içmem gerekirse içiyorum mecbur

TombulHatun ahahahah kız gittim o gün aldım doğum sonrası için parası uçmuş resmen😂😂 deepend bulamadım gece kilodu aldım 2 tane var kutunun içinde 87 TL idi😱 bide Orkid aldım 100 de o 😂😂 kotex aldım herhalde uzun olanını 😂😂

1) ay adet dönemim hiç düzenli değil hiç düzelmedi 🥹
    2)bazen 8 bazen 9 mesela geçen hafta pazardan beri adet oluyorum ve hala çok az da olsa geliyor sinir geldi yani ve düzeltemiyorum bu durumu zaten eşime söylüyorum adet oldum lütfen üstüme gelme diye o da hep alttan alır sinirlerim gerildiği zaman sarılır falan sağolsun

3)maşallah demeden geçmeyin hiç sancım olmuyor olmadan bir gün önce çok çok az oluyor o kadar

4)kotex seviyorum ama çok pamuklu olduğu için hemen pamuklar dışarı çıkıyor o yüzden çok kullanamıyorum orkid kullanıyorum genelde

5)ağrım olmadığı için içmiyorum ☺️

HurremSultan valla değilmişim gerçeklerle yüzleştim 😅 ama takılırken çok acıdı az dursun biraz unutayım o kısmı bari modunda direniyorum 😕

Fatgi_ 10 günmüüüü hey masalllah 🙈 kiz o migren belasi bendede var nörolojinin verdigi hap var kutuda sadece 3 tane hap var 🙄 oda fayda etmiyor.. o migrenout dedigin iyi geliyormu cidden iyiyse annemlere aldircam yollatcam kendime😐

Moonlight_ dur maşallah de bu ay 3. Gün bitiyo gibi galiba düzelcek bir şekilde 🙃
      Kuzum valla ne kullansam geçirmedi o ilaçtan bana da verdi oda etki etmedi ama migrenout on numara. Böyle atağın geldiğini hissettiğin anda suda eriterek içiyorsun 20 dakikaya uyku modu geliyo zaten ağrı dinmeye başlıyo. Herkeste aynı etki yapmaya bilir ama denemelisin derim. Atak geldımı bende çok keskin oluyodu 😕

Fatgi_ ay masallah masallahhh🧿🙈 beni maf ediyor yaa kafami kesesim geliyor resmen acayip süründürüyor beni bide 2 cocuk var hic ne sese ne isiga hic biseye gelemiyorum aglayasim geliOr agliyorum bu sefer daha cok agriyor her seferinde acile gidip Serum yiyorum artik düsün 😐 bi deneyeyim ya ne kaybederim ki herseyi deniyorum zaten😅

Moonlight_ ya iğrenç bir durum gerçekten. Nefret diyorum migren ağrısından. Nıe yiyebiliyorum ne içebiliyorum gözler zaten asla açılmıyo sürekli elimde soğuk bir şeyler enseme ve anlıma koyuyordum ben duvarlara dayıyordum başımı 😕 dene inşallah faydası olur 🙏

zarifhanim ayy acı beni mehfediyor yaa🥵 eskiden ilacımı içer rahatlardim şimdi emzirdigim için içemiyorum aşırı zorluyor. Hiç azalmadı sanki ağrım 🌚🌚 hap kandirildim hepppp hani geçiyordu bebe doguruncaaa

HurremSultan Bana da öyle dediler. Evlenince geçer, doğum yapınca geçer. Yıllardır bekliyorum geçmiyor, evlendim doğum yaptım bunları da denedim ama yok. 😅🥲

HurremSultan
              Normal de düzenliydi 28 günde bir oluyordu
              8 gün sürüyordu
              Aşırı ağrım oluyordu ağrı kesici içip yatıyordum
              Kotex güzel molped te kullandım
              Kullanıyordum sonra bıraktım günlük pedi tekrar kullanmaya başlayacağım
              En son ocak 2022 oldum emzirme dönemi oğlum 17 aylık olacak hala adet olmadım 💃💃

HurremSultan
              🌸Adetim doğumdan sonra daha düzene girmedi bir hafta oynuyor şuan için
              🌸6 gün net sürer sonra iki üç gün akıntı olarak gelir
              Duygu değişimi ağrım olduğunda. Biraz agresif oluyorum sabrım çok olmuyor ama ağrım geçene kadar onda iki gün gibi bşey sonra buda geçicek 1 hafta nedir ki diyorum 😂
              🌸adet olacağımı hissetiğim an alveres içiyorum çünkü ağrım aşırı oluyor geçirmezsse ki nadir olur iğne vurduruyorum 🤷‍♀️
              🌸ped hayatımda kullanmadım maalesef bebek bezi pedle yarım saate komple batarım anneme çekmişim sanki bütün vücudumun kanını kaybediyorum öyle geliyor 3 numara 😂😂😂😂😂
              🌸 günlük ped kullanmıyorum kaşıntı yapıyor heleki yazın ben adetim bitsinde bebek bezi bile takmayım diyorum günlük pedi çok nadir iltihap kaparsam takarım o an akıntı felan oluyor kokuau dışardaysam ilkçamaşıra sinerse kokuyo gibime geliyor öyle kullanırsam sadece
              🌸regil döneminde ilaca abartılmadığı sürece gayet olumlu bakıyorum o acıyı çekmek çok kötü geçmek bilmiyor geçene kadar hayattan soğutuyor bu yüzden günde 2 taneyi geçmicekse içilir ❤️