MedavikPastam eskiden bez mi vardı gııı annemin bıze yaptıgından yap poşeti külot gıbı oyuntulu kes içinede bez koy yandan bağla hıc sızdırmaz ben 5 yasın kadar kullandımışım🤣😂😂
Bebek bezi niye sızdırır
sekerlikiz Ya sorun bi tek gece değil gündüz de sızdırıyor😀
MedavikPastam kız şaka yaptım ne poşeti. Ama ben battaniye seriyorum.bebek battaniyeleri var ya. Tasarsa yatak kirlenmiyor hemen onu mekimeye ariyroum
HurremSultan bende öyle yapayim o zaman
Molfix 4 kullanıyorum ben sızdırma olmuyo . Pek nadir oluyo oda çok çok ciş yaparsa bende değiştirmede geç kalırsam hareket ettikçe bacak kenarlarından taşıyor . Yatağına sıvı geçirmeyen Alezler var onlardan takabilirsin yada alt açma bezi varya ondan serebilirsin şokta vardı ben ordan almstim
MedavikPastam ben slepp kullanıyom canım senin orda trenyol yok mu
MedavikPastam Ben hep bu sorunu yaşadığımda kızımın bez numarasını yükseltme zamanı geldiğini farkettim. Yani bir beden büyük alınca sızdırma sorunu kalmadı. Primanın kalıpları diğer bezlere göre küçük. Örneğin 5 numara kullanıyorsam, geceleri 6 takıyordum. Kilosuna bakmıyordum çünkü baksam 4 de oluyordu ama küçük olduğunu anlayabiliyordum.
MedavikPastam bende sleepy hiç sevmedim her onu taktigimda sızdırıyor gündüz bile eşim bi paket büyük olanından almış mecbur kullanıp bitirmeye çalışıyorum çok kötü ya
MedavikPastam bazen bez büyük geliyor beline sızdırabiliyor,zayıfım bebişiniz baldırlı değilse yaşına uygunda olsa sızdırabiliyor,bir numara küçük deneyin belki o zaman sızdırmaz
Queen_ ben Tr gelince hep molfix kullandım çok memnundum asla sızdırma yapmıyordu
MedavikPastam bez büyük geliyorsa popişe o zaman durmaz döner belinde sızdırır
MedavikPastam bacım zıbınları küçük gelmeye başladıysa o da yapıyor bir kontrol et istersen
karamelek90 bende onu kullanıyordum gece onu takıyorum hatta ama geçen çocuk hastaydı hastanedeydik aceleden almayı unutmuşum bez yanıma o da kaka yaptı eşim gidip onu alıp gelmiş ilk doğduğunda da bir iki alıp kullanmıştım yine aynı sizdirmisti malesef aldığı için kullanıyoruz gündüz takıyorum bende hemen değiştirmeye çalışıyorum çıkmadan
MedavikPastam acaba bezin arkasını cokmu uzatiyorsun ön tarafı kısa kalıyor olabilirmi ben bı ara böyle yapiyordum megersem baglamamda hata olduğu icin sizdiriyordu yoksa o marka asla sızdırmaz bende oğluma çok kullandım canım
Pinkoooo aynı bağlıyorum ön arka ama sızdırıyor bu paket bitsin bi daha prima almıyıcam🤧
MedavikPastam aslında en iyisi ama bilemedim Molfix dene canım bi
MedavikPastam libero kullan canım, bende yurtdışındayım. Libero yu hiç bi beze değişmem
MedavikPastam erkek bebek mi ? Benim oğlumun da prima dışında tüm bezleri sızdırdı
Cilekliturta6 inan erkek kız ayrımı yok😂 ikisi de fışkırtıyor 😂😂😂
MedavikPastam markayla pek alakası yok küçüktür bez